Information om flytten till nya systemet
// Kategori: Om bloggtjänsten
Uppdatering 2008-06-03

Mer än hälften av alla bloggar är nu flyttade till nya bloggverktyget. Vi kommer inom kort att stänga gamla systemet och påbörja kontinuerlig flytt till nya bloggverktyget.

------------------

Ca 10.000 bloggar är nu flyttade till nya bloggverktyget. 20% av alla inlägg som skapas produceras nu i nya systemet.

Vi har kommit tillrätta med de flesta av de problem vi hade i början och vi rättar och utvecklar kontinuerligt verktyget för att det skall bli väsentligt bättre än det gamla.

Vi öppnar nu för kontinuerlig flytt, först på webblogg.se och sedan på blogg.se Skulle köerna bli för långa, kommer vi tillfälligt att stänga av inbjudning till flytt. Vi vill inte att din blogg skall stå för länge i kö. Det tar max tre minuter att flytta din blogg, men köerna kan ibland bli flera timmar.

Det finns en faq med svar på vanliga frågor på faq.blogg.se Vi får mycket mail och är tacksamma om du först söker svaret i FAQ:n.

Vi kan tyvärr inte besvara specifika frågor om din blogg som läggs som kommentarer på info.blogg.se eller faq.blogg.se. Ställ dessa frågor via hjälpfunktionen eller i ett mail till kundtjanst@blogg.se så att de kommer in i supportkön.

Tack för all feedback
/Blogg Esse-teamet