Information om flytten till nya systemet
// Kategori: Om bloggtjänsten
Uppdatering 2008-06-03

Mer än hälften av alla bloggar är nu flyttade till nya bloggverktyget. Vi kommer inom kort att stänga gamla systemet och påbörja kontinuerlig flytt till nya bloggverktyget.

------------------

Ca 10.000 bloggar är nu flyttade till nya bloggverktyget. 20% av alla inlägg som skapas produceras nu i nya systemet.

Vi har kommit tillrätta med de flesta av de problem vi hade i början och vi rättar och utvecklar kontinuerligt verktyget för att det skall bli väsentligt bättre än det gamla.

Vi öppnar nu för kontinuerlig flytt, först på webblogg.se och sedan på blogg.se Skulle köerna bli för långa, kommer vi tillfälligt att stänga av inbjudning till flytt. Vi vill inte att din blogg skall stå för länge i kö. Det tar max tre minuter att flytta din blogg, men köerna kan ibland bli flera timmar.

Det finns en faq med svar på vanliga frågor på faq.blogg.se Vi får mycket mail och är tacksamma om du först söker svaret i FAQ:n.

Vi kan tyvärr inte besvara specifika frågor om din blogg som läggs som kommentarer på info.blogg.se eller faq.blogg.se. Ställ dessa frågor via hjälpfunktionen eller i ett mail till kundtjanst@blogg.se så att de kommer in i supportkön.

Tack för all feedback
/Blogg Esse-teamet
Kommentarer (5)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer

#1 Dunne:

Jag försökte lägga in klipp med hjälp av HTML knappen, en det finns ingen knapp inne i själva rutan som gör att amn kan lägga till. Förut hette den uppdatera men nu finns det ingen alls.

#2 Wob:

Dunne: utöka fönstret genom att dra i kanten avv det så finner du att uppdatera-knappen gömmer sig där nere utanför fönstret. Måste vara någon evig bugg det hela.

#3 Sara:

Tycker Blogg Esse gör ett skitbra jobb. Har inte haft några problem alls och längtar tills allt är flyttat och klart och vi kan logga in på den gamla vanliga sidan. Ni kan ju tänka er själva hur det måste vara att flytta flera tusen bloggar, för att inte tala om alla kommentarer. Tycker norges representanter kan lägga ner sin uthägning för det leder ingen vart, alla bloggare står på Blogg Esses sida ändåså!!

#4 Lady Glitter Slingback Silver:

Lady Glitter Slingback Silver supply at BESTLOUBOUTINOUTLETS.COM, Information om flytten till nya systemet, you can get it form there.

#5 CANADA GOOSE WOMEN'S HYBRIDGE HOODY:

CANADA GOOSE WOMEN'S HYBRIDGE HOODY and till nya systemet put at your canada goose.