Kontakt
// Kategori: Kontakt
Om du har frågor om bloggtjänsten kontaktar du oss på kundservice(at)blogg.se eller via hjälp-funktionen inne i blogg-admin. Kundtjänst svarar på dina frågor via mail, vardagar mellan 07.30 - 16.00.
 

 


Du kan också kontakta oss via vanlig post till:

Blogg Esse AB
Skeppargatan 65
114 59 STOCKHOLM
Kommentarer (512)

Kommentarer

#1 Daniel Larsson:

Hej, det är inte så bra att era RSS-flöden default är sorterade så det första inlägget visas först - eftersom RSS-läsare då aldrig kommer snappa upp de senast postade inlägget.
Testa tex att lägg till ett av era RSS-flöden till iGoogle...

#2 Johan Bergström:

Daniel: RSS2-specifikationen säger inte vilken ordning inläggen ska sorteras, men det är mer eller mindre standard att de nyaste hämnar längst upp (Wordpress,Movable Type,Livejournal och rss-spec:s-exemplen gör också så). När det gäller iGoogle och Google Reader så har vi varit i kontakt med Google för att lösa problemen med att de tar lång tid på sig att kolla när våra saker är uppdaterade.
Vi avvaktar ett svar och förhoppningsvis så kommer det lösa sig.
Vänligen,
Johan Bergström
Blogg.se

#3 L:

Vad gör man om en person snackar skit om en annan på bloggen? Kan man änmäla det?

#4 Ann-Louise:

L: Ta kontakt med oss via mail så ska vi se om vi kan hjälpa dig.

#5 empo:

Hej,
Jag har ett problem, när man kommer till min blogg (som läsare) dyker det upp en förfrågan om inloggning på en annans lösenordsskyddade blogg. hur kommer det sig att det blivit så, och hur får jag bort det? vore väldigt tacksam för hjälp!

#6 Roland:

empo: kontakta "kundservice at blogg.se" så skall vi undersöka vad det beror på - sannolikt att du "lånat" en stilmall eller bild av någon annan.

#7 Loo:

om någon bryter mot upphovsrättslagen eller gör varumärkesintrång, är det ngt ni vill veta eller är det upp till företaget som drabbas...?

#8 Roland:

Loo: Skicka ett mail till kundservice så kontaktar vi bloggaren.
anja: Det är ju omöjligt att hjälpa dig om du inte ger dig till känna så att vi får veta email eller bloggadress

#9 emma:

Hej,

Har en fråga, när jag söker på min blogg när jag loggar in på internet, (saema.blogg.se ) så kommer jag inte fram, det enda jag ser är min bakrund, ingenting annat syns, ingen text eller någonting inte min header heller. detta problem vart när jag fick ny design, när jag hade min gammla design och sökte på min adress så kunnde jag se hela bloggen.

vet ni vad som kan vara fel?

#10 Emma:

Hallå! Jag börjar bli less på att mina inlägg inte syns på bloglovin! Har testat med allt bl.a. Att göra om HELA bloggdesignen. Skulle vara evigt tacksam om ni kunde fixa för just nu känns det meningslöst att blogga!

#11 Emily:

varför kan jag inte få den nya ligg in sidan? jag har den gamla. O sen kan jag inte mobilblogga,,

#12 ronja norlén:

hur väljer ni ut vilka som får vara på framsidan och vilka som blir veckans blogg?

#13 Lena:

Undrar bara när Blogg.se ska funka som det ska...Antingen hoppar kon upp eller så ligger bilder och texter huller om buller.
Börjar bli lite tröttsamt nu,
Så jag hoppas verkligen ni kommer att göra något åt problemen.

#14 Linda:

Min blogg ser helt kokko ut, mailat er.

#15 Mirivim~:

Min blogg ser också helt fel ut, allting har blivit knasigt. Har också mailat i och med att det bara varit så sedan igår.

#16 My Lestander:

Asså ni måste typ ha glömt min blogg eller nått? För har inte fått nya blogg.se än, och behöver den! För kan inte blogga på mobilen annars, eftersom blogg.se har jag uppdaderat på mobilen!! FIXA NYA BLOGG.SE TILL MEJ ÄR NI SNÄLLLAAA! ♥

#17 Sara:

Hej. Har inte kunnat komma in på min blogg via appen på mobilen på säkert 2 månader nu. Har raderat appen och laddat ner den på nytt, men funkar ändå inte?!
Har även mailat er 3 gånger och fortfarande inte fått svar ang. detta, och bara det gör mig sjukt förbannad. ska jag verkligen behöva byta blogg?! Det tycker inte jag iaf!

#18 Mimmi Eriksson As Milae:

Kommer det blir en bloggapp för android?

#19 Sara:

Hej!

Jag la upp ett (eller snarare två) inlägg med min iphon till min blogg. Nu ligger det alltså två likadana inlägg i bloggen...skulle hjärtans gärna vilja radera det ena. Tack på förhand

#20 Matilda:

varför kommer jag inte in på min blogg längre!?
jag har samma mejladress som alltid och samma lösen som det ska vara,men det går inte och då när jag klickar på återställ lösenord och skriver in mejlen som det är,så får jag ändå inget mejl!? kan ni förklara detta för mig, för jag vill gärna kunna uppdatera min blogg!
svara nu.

#21 Mollie:

Jag tycker den nya designen och allt är jättesvårt och förstå sig på och bilderna hamnar huller om buller text storleken ändras av sig själv och man får börja med bilderna som hamnar längst ner och sen går det uppåt istället för att skriva ett inlägg och det går neråt som när man scrollar ner, allt är helt komplicerat kan ni inte ändra tillbaka till det gamla igen eller finns det någon möjlighet att man kan få ha sin egen blogg så som den alltid varit ?

#22 Mollie:

Jag tycker den nya designen och allt är jättesvårt och förstå sig på och bilderna hamnar huller om buller text storleken ändras av sig själv och man får börja med bilderna som hamnar längst ner och sen går det uppåt istället för att skriva ett inlägg och det går neråt som när man scrollar ner, allt är helt komplicerat kan ni inte ändra tillbaka till det gamla igen eller finns det någon möjlighet att man kan få ha sin egen blogg så som den alltid varit ?

#23 madde:

jag kommer inte heller in på min blogg helt plötsligt. När jag klickar på min länk till den så står det att SIDAN KAN INTE VISAS.
Jag kommer in på den när jag loggar in men väl därinne så går det ju inte att ladda upp bilder längre. Bilden är bara vit med ett X i ena hörnet. vad händer undrar jag?

#24 madde:

jag kommer inte heller in på min blogg helt plötsligt. När jag klickar på min länk till den så står det att SIDAN KAN INTE VISAS.
Jag kommer in på den när jag loggar in men väl därinne så går det ju inte att ladda upp bilder längre. Bilden är bara vit med ett X i ena hörnet. vad händer undrar jag?

#25 elin:

vart har mest akriva tagit vägen? och alla underkategorier på startsidan?

#26 wilma:

Nu blir jag jätte förvånad.min blogg bara sluta fungere... eller ja asså jag kan inte logga in.OCH jag VET att jag har skrivigt rätt lösen och mail adress vad ska jag göra ?

#27 Camilla:

Hej! när jag vill skicka efter mitt lösenord så säger den att min mail inte är registrerad, jag kan ju fortfarande se min blogg - så hur sjutton går det till?

#28 Sofia:

Jag kan inte avnända HTLM funktionen länge! det visas bara en vit ruta när jag försöker ladda upp filmer m.m!

#29 isadora:

Vet inte om det hänt något med blogg.se men har inte kunnat logga in på hela dagen? Den säger att jag antingen har fel e-post adress eller fel lösen. Jag har dock skrivit in det minst 10 gånger idag och VET att det är rätt. Vad har hänt? Min e-post verkar inte ens finnas när jag skriver in den på "återställ mitt lösenord". Kan ni hjälpa mig?

#30 lovisa:

Visste inte något bättre ställe att skriva detta men skaffa en Blogg.se app till Android!

#31 M:

Samma sak för mig, helt plötsligt kan jag inte logga in, första säger den fel lösenord och när jag ber om nytt då är kontot avslutat. Kan ni fixa detta omgående.

#32 Sofia:

Kan ni aktivera mitt konto igen. Jag kan inte logga in. Tack Sofia

#33 Sara:

Tycker fortfarande det är FÖRJÄVLIGT att ni inte svarat på mina 3 mail ang om att jag inte kan logga in via appen på mobilen.
Det minsta ni kan göra är förfan att svara...

Börjar tröttna på detta nu, NI kommer förlora bloggare genom att göra som ni gör.

#34 Tess:

satans irriterande att betala för en blogg som jag inte ens kan logga in på? Kommer jag inte in snart kommer jag begära att få mina pengar tillbaka.

#35 julia:

Jag kan inte heller logga in. de står att jag antingen har fel lösenord eller fel mejladress. jag har nu försökt ca 10 gånger de senaste dagarna, men kommer fortfarande inte in! vad ska jag göra?

#36 Margret:

Inte jag heller kommer in på min blogg. Kan inte heller skriva in mejladressen utan att det säger att den inte finns. FIXA DET

#37 viki:

Samma här som för er andra.. och min blogg.se app har inte fungerat att logga in på sen i maj ungefär.. men när det nu inte ens fungerar via datorn är det helt värdelöst..

#38 Jenny:

Hej! Är det någon som fått svar på sina kommentarer/mail? Jag kan inte heller logga in på min blogg. Trodde först det var jag som började bli galen så har provat alla möjliga lösenord som det skulle kunna vara men inget fungerar.. Börjar bli lite frustrerande att inte ha tillgång till min blogg!

#39 Åsa.:

Hej, min blogg har blivit borttagen och jag tror att den har blivit hackad för det är inte jag som gjort det, eller så går det helt enkelt inte att logga in, jag skulle jätte gärna vilja återställa den, byta lösen osv, tack på förhand om det går att fixa.

#40 amanda:

Hej, har försökt i flera dagar nu att logga in men det går inte, det står att antingen är lösenordet eller mejladressen fel och när jag klickar på glömt lösenord säger den bara att min mejl inte går att hitta, vore jäättetacksam om ni fixar det här så fort som möjligt!

#41 Jenny:

Har någon lyckats logga in på sin blogg? Det fungerar fortf inte för mig och det känns väldigt jobbigt att inte ha tillgång till sin egen blogg..

#42 ida:

kan inte logga in på min blogg!!! snälla fixa det snart förlorar ju massa läsare på detta!

#43 Matilda:

Jag kan inte heller logga in så började kontakta blogg.se för en vecka sen men de är hopplösa med att få rätt på problemet och efter en dag stod det istället den var borttagen och det går fortfarande inte att logga in. Meningen med att ha en blogg försvinner ju lite när man inte har tillgång till den..

#44 Margret:

Jag kan fortfarande inte komma in på min blogg. Börjar fundera på om man ska vara tvungen att byta blogg portal.Men då försvinner ju flera års skrivande och det vill jag inte.

#45 Emily:

det måste v ara fel på er inloggningssida.. det står exakt lika dant på hur många inlägg som gjorts o kommentarer varje gång jag ska logga in.. o de kan ju inte vara så varje dag.. FIXA detta nu.. Det har varit såhär lääänge nu!! Dålig stil!!

#46 Emily:

är de nån som fått vsar på vad som är fel?

#47 Lena:

Borde Blogg.se inte vara fixat snart ????

Problemen har ju hållt på sen ni ändrade på sidan.
Är frustrerande när det inte funkar som det ska.
Vore trevligt om vi bloggare kunde få ett svar snart !!!!

#48 Lena:

Borde inte Blogg.se snart ha fixat alla problem med sidan??? Har ju hållt på sen ni ändrade sidan.
Ganska frustrerande när det inte funkar som det ska. Vore trevligt om ni kunde ge oss bloggare lite info om vad som pågår.

#49 Aurora:

Hej, jag tog bort min blogg igårkväll men den finns fortfarande kvar. Men jag kan inte logga in. Varför har den inte tagits bort? Kommer den göra det snart?

#50 sarah:

Hej Jag kommer inte in på min blogg, det kommer upp ett meddelande att min mailadress helt plötsligt inte finns registrerad hos er!

Hur ska jag göra nu, hade ju en blogg som fungerade!

Mvh/sarah

#51 selma:

Hej! Jag har ingen fråga utan mer som ett klagomål. Jag har en android telefon och tycker det är väldigt jobbigt att ni inte har en app till oss som inte har iPhone. Fixa det tack! :)

#52 Andreas:

Den frågar ideligen om ja är nån annan! När jag försöker logga in via safari på ipaden! 
Och eran app är fullständigt värdelös! Statistik delen är otroligt outvecklad även fullversionen suger! och när jag lägger upp nya inlägg via telefonappen så syns de ej! Det kan gå en halv dag! Och när man uppdaterar så försvinner det igen! Helt stört! Premiumpengarna tillbaka tack! Andreas Fjellström
Skickat från min iPad

#53 Dije.:

Hej , för kanske ett år sen så skaffade jag en blogg här, men jag tog bort det. Nu kan jag tydligen inte skaffa en ny med samma mail-adress. Det står bara: "Det ligger i gamla systemet, det kommer flyttas till det nya inom kort". Jag har väntat under hela sommaren! Men det funkar fortfarande inte, varför? Var vänliga och fixa det så är ni snälla för jag vill jätte gärna börja bloggga nu.

Var vänliga och meddela mig när ni har fixat det så är ni jätte, jätte snälla! :D

#54 ninni:

hej jag har inte varit aktiv på min blogg på ett långt tag jag har aldrig ens gjort ett inlägg och nu så skulle jag starta bloggen men det funka inte och det stog något om att jag skulle kontakta [email protected] och att ni skulle fixa det

#55 Sofie:

Vore trevligt om ni kunde svara på mail. Min blogg är ju tydligen numera borta, så kan inte kontakta er i inloggat läge. Skulle bli rätt ledsen ifall bloggen inte fanns kvar alls, eftersom det ligger en del minnen där... Hjälp.

#56 Angelica:

Fixa blogg appen! Trött på att inte kunna se mina inlägg!

#57 Happy:

Jag behöver hjälp!
Jag har tagit bort min blogg för några månader sedan och efter ett tag bestämde jag mig att jag ville fortsätta. Och nu när jag försöker skaffa en ny blogg + nytt bloggnamn och allt, så står de bara att de inte går. Vad ska jag göra?

#58 Agnes:

Hej jag undrar om ni kan göra reklam för mig och min blogg komppis det vore jätte snällt! :D
Komentera gärna :D

#59 karolina:

kan inte logga in? och jag kan inte validera e-postadressen ?

#60 Sune...the girl:

Hej! Kan man göra sin blogg inaktiv ett tag? Så att den inte ens går att läsa eller finna på nätet. Vill inte ta bort den. Bara göra en paus. Har ett psyko efter mig som jag inte vill ska läsa ett enda inlägg mer på ett tag.

#61 Sune...the girl:

Men då förlorar jag ju läsare! Det vill jag ju inte. Jag vet ju inte vilka alla är så jag kan ge dom lösenordet.

#62 rebecca:

hej, jag skulle vilja återaktivera min blogg. Kan ni hjälpa mig med det??

#63 Angelica:

Fixa bloggappen! Det går inte skriva!

#64 Emilia:

Jag vill veta varför jag inte kan göra en blogg?? De står att min e-majl är upp tagen!! Jag har haft den blogg före men jag kan inte logga in på kontot för den är på den gammal versionen av blogg.se, men hur gör jag om jag vill göra en ny blogg då?? P.s Snälla hjälp mig, jag skulle så gäran vela blogga igen :)<3

#65 sepideh:

hej det står att ni måste återaktivera mitt konto det skulle vara snaällt om ni gjorde det IDAG tack i förhand!

#66 Alexa:

Knappen "Logga in för att signera" finns inte i min blogg! Finns det någon kod för att lägga till den?

#67 Lena:

Hej
Undrar om man kan lösenskydda ett blogginlägg så inte alla kan läsa. ? hur gör man det isåfall ???

#68 Therese:

Hej jag skulle vilja att ni återställer mitt konto så snabbt som möjligt.

#69 Moa:

Jag undrar om ni skulle kunna fixa en "blogg.se app" till android?

#70 Lisa:

Hej där!
Jag heter Lisa och har bloggat ett bra tag. Men nu vill jag byta från Devote.se till blogg.se.
Jag har kommit på ett namn, men inte registrerat mig, så namnet är alltså inte mitt. men jag har flera gånger sökt på just "www.ByLisa.blogg.se" och bloggen finns inte, men det står fortfarande att namnet är upptaget.
Tacksam för svar.

#71 Anita:

Vad har hänt? Jag kan inte ladda upp bilder från min dator. Jag klickar på "infoga bild" och "välj filer från din dator" men sen händer inget. När jag klickar på "välj filer från din dator" så visas bara en "muspil" inget "finger". Jag ser att sidan är förändran då instagram-knapp är imförlivad men jag vill ju bara komma åt de bilder jag lagt in i datorn!! Vad ska jag göra?

#72 Alice:

Hejsan mitt namn är alice och ja det här är min blogg, Det var så längesen jag bloggade. Och idag när jag satt och kollade igenom den fick jag för mig att jag skulle logga in och börja blogga lite igen, då slog det mig.. Vad har jag för epostadress till bloggen? så hur gör jag? Jag kan mitt lösenord Men inte mailadressen och jag har suttit i flera timmar och försökt leta efter hur man gör, men det ända problemet folk verkar ha haft i likande situationer är att dom glömt lösenordet. och jag vill inte ta bort hela bloggen bara för den här grejen. Ni skulle kunna höra av er om ni har ett svar till en annan mail jag har : [email protected] Tack så mycket i förhand :)

#73 emma:

hej ! jag undrar om man behöver göra något särskilt för att få ett inlägg länkat i den där "sidomenyn" på sidan?
isf, vad ? :o

#74 emma:

hej ! jag undrar om man behöver göra något särskilt för att få ett inlägg länkat i den där "sidomenyn" på sidan?
isf, vad ? :o

#75 Johanna Olsson:

Hejsan!

Jag kommer inte in på min blogg jag kommer inte ihåg mitt lösen ord.
Sen så står den på min gammla mail som jag ej har kvar. jag har tagit bort den för att
det va virus på den.
min blogg heter: LillenItsMe.blogg.se

Hur gör jag för att komma in på den?
Är tacksam för snabbt svar.

Mvh Johanna Olsson

#76 None None:

Hej! =)

Det är en del saker som inte fingerar på startsidan. Vet inte om det bara är för mig men verkar skumt.. Man kommer ingenstans om man trycker på de nya inläggen, man kan inte komma till bloggshoppen och går man dit genom google så funkar det inte att gå in på annonserna. Sen kan man inte heller se senast kommenterade inlägg.

Ni har säkert koll på det här men det har varit så länge nu så bättre att jag mailar! =) Mvh Anna

#77 Jessica:

Jag kommer inte in på min blogg ända sen ni har uppdaterat eran sida! Jag kan inte ens skicka efter nytt lösen ord! Jag vill in!!!

/Tack på för hand

#78 Harry Nilsson:

Hej på er startade med namnet Hemulenblogg.se
Glömde ville heta Hemulensblogg.se
därför avslutade jag den första nu kan jag ej göra den med Hemulens
Hoppas det kan lösas

#79 christin:

hejsan jag vill återuppta ta min blogg hur gör jag då? går ju inte skicka mejl till er, vore tacksam för svar till min mail.

#80 Helen Olsson:

God Morgon!
Jag gick med i blogg.se igår och undrar om jag har gjort ett stort misstag. Föll för den snygga designen. Hur byter jag bilder, vill inte ha någon annans bild på min sida. Hjälp!!
Vill inte ha kastat pengarna i sjön.

#81 Paulina:

Jag har exakt samma problem som emma.. vad är det som är fel och hur löser man detta?

#82 cornelia:

Hej, jag undrar vem det är som har skapat blogg.se, är det en privat person eller? :)

Kram

#83 Marta Valenzuela:

Jag kommer inte in. Startade min blogg igår och idag accepteras inte mitt lösenord. Varför?
När jag trycker på glömt lösenord,får jag meddelande att det är inte tillåtet.
Hur gör jag? Blir jag tvungen att skapa ett nytt
bloggsida?
mvh
Marta

#84 Marta Valenzuela:

Jag kommer inte in. Startade min blogg igår och idag accepteras inte mitt lösenord. Varför?
När jag trycker på glömt lösenord,får jag meddelande att det är inte tillåtet.
Hur gör jag? Blir jag tvungen att skapa ett nytt
bloggsida?
mvh
Marta

#85 Viccan:

Hej, jag kommer inte in på min blogg.
Jag har tryckt på glömt lösenord knappen men får inget mail. vad gör jag?

#86 Selma:

Hej! Jag tog bort min blogg för att något blev helt konstigt med den men den är fortfarande inte borta?! Tycker att blogg.se borde bli bättre, typ inget funkar ju. Dessutom är det mer komplicerat än vad det behöver vara. Iallafall, hoppas att ni kan ta bort min förra blogg (http://selmasblog.blogg.se). Tack på förhand!

#87 edit:

heej, jag avslutade min blogg. men vill skaffa en ny, men det funkar inte... hur gör jag? snälla svara!!

#88 edit:

heej, har avsluta min blogg, men vill skaffa en ny!! men det funkar typ inte?? vad gör jag?? ssvara!! :)

#89 Lin:

Hej!
Hur gör man för att hitta andra bloggar? Kan man söka på kategorier?
Jag hittar ingen sökfunktion på er startsida utan det är "ni" som väljer vilka bloggar som man kan gå in på.

Mvh!

#90 M A J A:

Vad heter eran mailadress då?

#91 saga montell:

jag har en gammal blogg med två kompisar som jag gärna skulle vilja ta bort. jag har försökt logga in, men jag kommer varken in på blogg.se eller på mailen, så jag kan inte heller byta lösenord. skulle ni bara kunna skicka ett lösenord till min mail [email protected] med ett lösenord till bloggen, eller ta bort bloggen helt. bloggen är headset.blogg.se och mailen är [email protected], tror jag. maila gärna om hur ni gör :)

#92 Isabell.:

Hej
Jag loggar in på blogg.se och ser att min blogg är borta. Men om man söker på namnet (flickansomklickar.blogg.se) - finns den kvar. Då kan jag inte skaffa en ny med samma namn. Kan ni ta bort den gamla bloggen. För jag vill ha det namnet!

#93 Mamma med tvist:

Hej, när jag loggar in på min blogg så har mina headerbilder försvunnit, jag använder ert PRO-tema polaroid dark, fast med egna bilder i ramarna, har ej gjort några design ändringar den senaste veckan, utan dem var bara borta igår när jag tittade på sidan, funkar inte idag heller!!
Vad har hänt?
Mvh/M.Jo

#94 Jasmine:

Jag kan inte få en profilbild jag har kollat på hjälp men de hjälper ju inte 😭

#95 Jasmine:

Jag kan inte få en profilbild jag har kollat på hjälp men de hjälper ju inte 😭

#96 Jasmine:

Inget går ju jag har försökt men ingenting funkar jag har gjort allt

#97 josefine:

Idiotiskt av er att stödja djurplågeri på första sidan med "här simmar hon med delfinerna". SKAM!!!!! Delfinerna lider av magsår och annat pågrund av all stress och av att vara inburade. LÄS PÅ. ush

#98 Linda:

Hej.
Som det e just nu så har jag två bloggar. Den ena om min gravidetitet o den andra om min vardag. Vale att göra så då jag hade gravidbloggen låst i början tills jag gått ut med graviditeten.
Men nu e bloggen upplåst o jag skulle vilja slå ihop dessa två bloggar till en blogg.
Går det o i så fall, hur gör man?
Tacksam för svar.

#99 Emilia:

De senaste dagarna har min besöksstatistik slutat fungera. Har vart inne och pillat lite med kodmallarna, kan jag ha råkat få bort nån viktig kod där? För enligt staplarna har jag haft 0 besökare, och jag vet ju att minst en (jag) har vart inne och kikat iaf.

#100 Shimmerdimmer - Mitt land är frusen musik:

Jag undrar över en sak, hur gör ni när ni väljer ut veckans blogg som visas på framsidan? Letar ni aktivt eller handlar det om vem som är duktigast på att sälja in sig hos redaktionen?

#101 elin:

hej!
jag tog bort min blogg, och nu har jag ångat mig och undrar om ni kan aktivera den igen?

jag förstår inte hur man skickar mail... Eller skickar man det här?

#102 lauragyllix:

Hej detta är nog tredje gången jag skriver och ringer! Någon har hackat min gamla blogg och nu får jag VERKLIGEN inte bort den. Har skickat nytt lösen till min mail flera gången men det går inte att komma in och ta bort den. Bloggen heter www.lauragyllix.blogg.se och jag vill ha bort den nu pågrund av att bilderna finns ute på Google också! kan ni hjälpa mig att ta bort den?

#103 Darth Vader:

Jag har ingen fråga. Jag vill bara betona hur det finns massor som inte tycker om mode/smink osv. Det skulle vara kul om ni kunde annonsera bloggar om människor som försöker övervinna sin depression/selfharm eller annat. Det är FÖR mycket om mode.. Just saying!

#104 Hanna:

Jag har en annan blogg också hos er med en annan
e-postadress [email protected]
Men nu har lösenordet till denna andra blogg försvunnit, www.celloliv.blogg.se och e-posten har också försvunnit så jag kan inte logga in där och ändra lösenord.
SNÄLL hjälp mig! Jag startade just denna bloggen och skulle bli så himla ledsen om jga var tvungen att göra om den!

#105 Leif Sjöqvist:

Sedan jag gick upp på PRO har jag haft mer problem än innan. Inlägg som bara försvinner och det är alltid problem med infogningarna. Det är oerhört tröttsamt att skrivna inlägg bara flrsvinner när det skall publiceras. varför är det så?

#106 Elody:

VARFÖR GÅR DET INTE ATT KÖPA PRO!?!
Alltså jag blir skit arg!
Det står att sidan inte kan hämtas om jag klickar på "Köp"
Varför?

#107 josefine:

Jag tog bort mitt konto, det stod att jag skulle kontakta er om jag ville återsälla det! Kan ni hjälpa mig? :)

#108 Amanda:

Hej!
Jag skaffade en ny blogg hos er igår, nu kan jag inte logga in och jag har försökt att ändra lösenord genom att skriva in min mailaddress, men då står det att min email inte finns.
Vad ska jag göra??

#109 Mari:

hej,
jag vill ta bort min blogg men kommer inte in på sidan,
tror jag har skrivit fek mail redan från början och nu har jag glömt bort. lite hjälp!

#110 Amanda 16år och blivande 2barnsmamma:

Hej!

Jag har en liten fråga. Jag ser ofta mammor få en titel på er framsida när ni även har intervjuat dem lite snabbt.
Och det är väldigt intressant eftersom jag själv är mamma och läser oftast bara mamma bloggar.
Men nu undrar jag hur man kan göra sig förtjänt en titel på eran framsida? :)

Ha det!
//Rosaaelefant.blogg.se - ungmamma

#111 Sofie :

Hej! Vet inte om det bara är jag som har detta problem! Men när jag ska ladda upp en bild och förstora den så åker allt med alltså om jag vill förstora den åt bredden så blir längden lika stor eller om jag vill ha en smal liten bild så går det inte för då blir det en liten fyrkant!!!!! och då blir det en glipa högst upp och mellan bilden! Fixa tillbaka det gamla på min tack!!!!!

#112 viktoria:

Hej! Vad gör man om man har glömt sitt lösenord??? Jag har jätte problem med detta och vill ha hjälp genast!!

#113 viktoria:

Hej! Vad gör man om man har glömt sitt lösenord??? Jag har jätte problem med detta och vill ha hjälp genast!!

#114 viktoria:

Hej! Vad gör man om man har glömt sitt lösenord??? Jag har jätte problem med detta och vill ha hjälp genast!!

#115 viktoria:

Hej! Vad gör man om man har glömt sitt lösenord??? Jag har jätte problem med detta och vill ha hjälp genast!!

#116 viktoria:

Hej! Vad gör man om man har glömt sitt lösenord??? Jag har jätte problem med detta och vill ha hjälp genast!!

#117 Emelie:

Hej! Varför fungerar inte statistiken? Otroligt irriterande.

#118 anonym:

Hej. Jag undrar om kan välja att vara HELT anonym hos er?

Oavsett om det förblir en liten blogg eller om den med tiden skulle bli stor?

Anonymiteten är väldigt viktig för mig.

#119 tina:

Hej!

Varför kan inte jag logga in på min blogg via mobilen sedan ni gjorde om sidan?
Har ju funkat innan lixom!

Mvh tina

#120 Gardenhouse:

Hej!
Jag undrar varför det inte går att logga in på min blogg via min iPhone
Det går att fylla i mailadress och lösenord, men sedan händer inget då jag trycker på logga in...
Med vänlig hälsning, Sussi

#121 Sofie :

Är det bara jag som inte kan logga in med appen???? Fixa detta tack så trött att Ingeting funkar längre på eran bloggportal

#122 Josefin:

Hej.

Jag fösöker skapa en blogg hos er och håller på att ska mig ett "bloggnamn".
Då jag fyllt i det namn jag önskas ha är det en grön ruta bakom som det står "ledigt" i men då jag går vidare för att "börja blogga" kommer det upp en röd ruta under "bloggnmnet" där det står att domännamnet inte är ledigt.
Hur kan det vara så att det i ena stunden står att det är ledigt och sen inte är det?
För jag suddade sen ut bloggnamnet och skrev det igen för att testa om det blivit upptaget under den korta stund som det tog fårn det att jag fyllt i nmanet och tryckte på "börja blogga". Men då jag fyllde i samma namn stod det fortfarande en frön ruta bakom att det är ledigt och sen händer samma sak igen när jag ska "börja blogga".
googlade dessutom mitt tänkta bloggnman .blogg.se men fanns ingent.
Är det så att bloggnmanet inte får bestå av siffror? isfall bör det stå för jag kan inte se någonstans på eran sida att bloggnmnaet inte får bestå av vaeken siffror eller tecken, om så är fallet.

#123 Gabriella:

Var kan man maila er som ska hjälpa en ?

#124 Anonym:

r inte att trycka upp : kundservice(at)blogg.se vad ska jag göra för att komma i kontakt med någon som kan hjälpa mig?

#125 Gabriella:

kan inte logga in och har inte fått mail om nytt lösenord. har bytt mailadress så den som bloggen hör till finns inte kvar, vad ska jag göra?

#126 Anonym:

Snälla vänligen ta bort min blogg. kunde inte logga in på den, försökte flera gånger och inget som fungerade. vill inte ha kvar den! Mullahbaby.blogg.se är adressen. tack på förhand!

#127 Lily:

Jag kan inte logga in på mina bloggar vilket många andra inta kan heller så var vänligen och svara när man söker hjälp. Vill så gärna ta bort dem.
CHEEEERS!!

#128 Fanny:

Hej, jag tog bort min blogg igår. men man kan fortfarande söka på den och titta på mina bilder.

Kan ni vara snälla och ta bort den?

#129 Sofie :

Hej!! Min blogg.se app funkar inte kan ni fixa detta tack! Är så sjukt trött på att Ingeting funkar som det ska på eran sida

#130 Anonym:

Fixa eran jävla app någon gång blir galen alltid något fel

#131 Angelica:

Fixa blogg appen!

#132 Annika:

Fixa er app en gång för alla nu!! Den strular fan hela tiden!

#133 Katti:

När kommer blogg-appen att funka som den ska? Den har ju strular sen början! Så dåligt! :(

#134 Katti:

När kommer blogg-appen att funka som den ska? Den har ju strular sen början! Så dåligt! :(

#135 Katti:

När kommer blogg-appen att funka som den ska? Den har ju strular sen början! Så dåligt! :(

#136 Katti:

Apkass blogg-app. Den har strulat ända sen början!

#137 Katti:

Apkass blogg-app. Den har strulat ända sen början!

#138 zahra:

Hej!
I min iPod så funkar inte blogg.se appen. Jag har uppdaterat den men den öppnas bara i 3 sekunder och sen stängs den av. Vad är problemet?

#139 Sofie :

Hej! Jag undrat när appen ska funka som det ska igen!! Börjar tröttna på detta nu!!!!!

#140 Amelia:

Hej! Såg att det kommit en blogg.se app till andriod nu! superbra, men det jag undrarär om ni kommer utväckla en app för windowsphone också? har nämligen en sådan och vore så tacksam om ni kunde fixa en blogg.se app till oss windowsphone användare med!

Kramar önskar jag, Amelia!

#141 Marie:

När kommer appen att fungera igen?? har ju ändå PRO?

#142 Sofia:

Hej!

Jag har registrerat hos er rätt längesen och har velat börja blogga igen med blogg.se men uppstår ett problem. Jag kommer inte ihåg lösenordet och jag kan inte få den tillbaka för det händer ingeting när jag skall klicka på "Skicka lösenord" när jag har skrivit in min mailadress.

Tack snälla för snabba svar.

#143 Ilona :

Hej! Min statistik fungerar inte, och det är otroligt irriterande. Varför är det såhär?

#144 agneslundell:

Hej! Jag har försökt starta en ny blogg för att jag har tröttnat på mitt bloggnamn men när jag ska göra det om jag t.ex skriver att jag vill ha "agnesh" som bloggadress så står det att det är upptaget men sen när jag söker å den bloggen så finns den inte och då måste ju jag kunna ha det som namn eftersom inte den finns i huvudtaget och då kan det ju inte stå att det är upptaget och det här har hänt på flera olika namn som jag söker på..
svara gärna gärna och gör på mail [email protected]

#145 Lina Green ❤☺:

Får man anmäla foto och design tjuvar?

#146 Amanda :

Varför kan man inte logga in längre, jag kan inte ställa mej i lösenords-rutan med min iPad. Dags att ni börjar testa ny design innan ni lägger upp den!

#147 Ebba:

Hej! Det finns en blogg som heter ebbas.blogg.se
Men hon har aldrig bloggat på sin blogg. Så det kanske är lite onödigt att hon har kvar bloggen. Och jag skulle gärna behöva det namnet. Så jag undrar om ni skulle kunna ta bort den bloggen och mejla mig. För om det blir ledigt så kommer jag köpa ett eget domän namn här på blogg.se! Tack i förhand!

#148 Emilia:

Hej!
Idag så tänkte jag att byta email men den emailen gick inte så jag skrev i den jag hade förut och då tror jag att jag skrev fel så att nu kommer jag inte inn, hur ska ja göra??

#149 Ann-Sofie:

Hej! Jag kan inte logga in via min mobil. Har inte kunnat det sedan ni ändrade på eran design på blogg.se Jag kan skriva in min e-mail men när jag ska skriva in lösenord så händer ingenting! Vad är egentligen felet?? Ser att vi är fler om problemet! Förut hade jag inga problem med mobilbloggning! Vore tacksam för svar. För är det ngt som jag missat att man måste göra så vill jag gärna veta det! Mvh Ann-Sofie

Hej jag heter Sophie och bloggar på autophoto.blogg.se och har en liten fråga!

Den här knappen signera om när man kommenterar kan man ta bort den?
Om det är så att man har den på sin blogg?

Tacksam för svar!

#151 Adrian:

Hej!
Mitt namn är Adrian och jag har nyligen skapat en minecraft server som genast spred sig. Så därför undrar jag om ni skulle kunna tänka er att ge mig en liten slant om jag har reklam på min server och på serverns hemida!
Servern gjordes i höstas och det är ca 5-10 online per dag! Men vi räknar med att den kommer sprida sig ännu mera!
Tacksam för svar så fort som möjligt

#152 sofia nygren:

Jag vill ta bort denna blogg! Kan ni hjälpa mig?

#153 Vendela Josefsson:

hej, jag hade en blogg här innan som var: www.vendelajosefsson.blogg.se
och jag vill starta en ny blogg hos er med samma namn, men det går inte för det är uppptaget, skulle ni kunna fixa det åt mig?

#154 Ida Bernström:

Hej.
Har precis skapat ett nytt konto hos er men av någon anledning blir det inte registrerat el så kan jag bara inte logga in :(. Har läst igenom och tryckt på ikonen användarvillkor men funkar inte ändå.
Snälla hjälp fort. Vill inte byta bloggnätverk.

MVH Ida

#155 suzana englafors:

hej jag har försökt att få tag på er för att jag vill få bort min blogg som det inte gör när jag gör det själv! Kan ni hjälpa mig med detta?

#156 kajsa:

hej! jag har försökt att ta bort min blogg och när jag är inne på mitt konto står det att bloggen är borta,men när jag skriver in min bloggadress kommer bloggen upp! hur fixar jag det?sen så försökte jag ta bort mitt konto och det står samma sak där men ändå kan jag logga in? och eran email kundservice(at)blogg.se funkar inte...när jag ska skicka så står det att den är ogiltig...... iallafall kan inte ni typ ta bort mitt konto OCH min blogg?

#157 julia andersson:

jag ville ta bort min blogg men bloggen raderades inte, utan bara kontot så jag kan inte logg ain på min blogg.. kan blogg.se hjälpa mig eller bara ta bort min blogg som heter : www.juliautans.blogg.se

#158 alexsandra:

hejsan! Jag skapade en blogg igår hos er, fick inget bekräftelse mail därefter. Idag så försöker jag logga in på bloggen men kommer inte in, har gjort glömt lösenord men då står det konstigt nog att email adressen inte är registrerad. Kan det tyda på bekräftelse mejlet jag aldrig fick? Jag kan inte logga in på min blogg längre..hur ska jag ta mig till? tack på förhand!

#159 Rebecka Siurumaa:

Hejsan!
När jag redigerar i stillmallen så blir det korrekt i förhandsgranskningen, men sen när jag väl har sparat så blir designen helt huller om buller. Är det något bugg i stillmallen?

#160 Anonym:

Hej jag får inte bort mitt konto hur ska jag göra ? jag ha försökt och försökt och inget händer snälla kan ni kontakta mig på [email protected] min blogg funkar inte huvudtaget vet inte vad jag ha gjort. Men mejla så jag vet hur jag ska göra , vill ta bort hela mitt konto och skappa nytt helt och hållet :) tack i förväg

#161 brigitte:

hej jag har skapat en blogg som heter everydayeverymoment på blogg.se och nu när jag loggar in så finns inte bloggen med under mina bloggar. Hur ska jag göra för att komma in och skriva på den?

#162 Alisha A ♥:

Hej! Jag försöker att kontakta er via mejl men länken funkar inte...

#163 oliver:

Det går inte att meja er för att länken inte fungerar! jag har problem med min domän som jag har beställt och kan inte få in den i min nuvarande blogg!

#164 Marika K-Svensson:

hej! har nyligen skapat en blogg men jag validerade den 9 dagar efter jag skapat den men under dessa dagar har man inte kunnat komma in på den via google den hittas inte på nätet. vad är felet ?

#165 Minda:

Hej! Jag fick en anmälan på bloggen och ett mejl imorse. Jag är jääätte ledsen att den är borta. Jag vill få tillbaks den,går det.

#166 Kate:

Inte lätt att kontakta er då man inte kan logga in. Tycker de ha blive en del strul sen ni gjorde om sidan.
Nu hamnar jag väldigt ofta på blå inloggningssida. Skriver in rätt, och kommer åter igen på blå inloggningssida. Får man sig in så hamnar man återigen på blå inloggningssida när man trycker "skriv"...
Frustrerande då jag är i Thailand å vill blogga...

#167 - S A N N A:

Hela statistiken har blivit jättekonstig. Kan inte se hur många som besökt för det står 0, vilket jag vet själv att det inte är. Har varit så i tre dagar nu och börjar bli riktigt less på det. Förstod heller inte någonting om vart man ska vända sig till om man har sånahär problem, hjälp?

#168 britt-marie stridh:

har ju haft konto till min blogg flera år. men nu kommer jag inte in till den. vad är felet?

#169 Sofia:

Hur i hela friden tar man bor den fula annonsen jag råkade klicka i? Vill verkligen inte ha den där och ser inte var man tar bort den, fixa gärna det!

#170 Lars:

Hej,

Ni har en ganska stor bugg, det går inte att skapa nya bloggar!

#171 lena:

Hej! en person skriver konstiga o elaka komentarer på min blogg.. snälla kolla upp personen. personen skrivet inte om mig. utan om konstiga saker o elakt sagt om justin bieber.. snälla anmäl den personen och

#172 ★ E D I T H ★ :

Hej, asså jag har en fråga. Det står att jag inte har några sidovisningar eller unika besökare. Men jag får kommentarer och så. Så jag måste ha minst 10 läsare per dag? :o
men det står bara 0 :(
Vad e problemet då? Snälla svara!

#173 Melina:

Har haft en blogg på denna sidan för längesen på mailadressen ''[email protected]'' , men jag skaffade en ny mail och en ny blogg. Den bloggen heter majzboll.blogg.se , men jag har glömt vad den nya mailen hette, och på så sätt kan jag inte logga in. Vad gör man då?

#174 Gabriella Holmstedt Matar:

Statistiken har visat fel för mig i flera månader nu och tydligen är det så för fler. Fixa!

#175 Josefin:

Hej!
Jag tycker det är lite tråkigt att man nästan bara ser samma bloggar på eran startsida hela tiden. Skulle va kul om ni lade in nya personer så dom också får lite mer läsare!

Just saying

#176 Soffe:

Jag försöker peka mitt domän till blogg.se
Måste veta ipadressen så ja kan peka..

#177 Marie:

Hej!
jag har en blogg www.michoarakji.blogg.se och vill
Ta bort den eftersom jag inte vill ha den kvar och för
Att jag inte kommer ihåg mitt epost lösenord till den heller
Så fick göra en ny (denna jag skrivet där uppe)
hoppas ni gör detta så fort som möjligt!
tacksam

M, Arakji

#178 J:

Hej !
När jag ska skapa en blogg - julianablom.blogg.se så är det upptaget. Men , om man provar gå in på www.julianablom.blogg.se så står det att det är ledigt och att man kan registrera, men när jag försöker så står det ändån att det är upptaget??
Hjälp!

#179 Julia:

hej hej !
Jag undrar hur man kommer med i blogg.se ♥ stil t.ex .
är det speciella besökare typ eller?

#180 Ida:

Kan ni fixa blogg.se appen till android? Jag vill gärna kunna blogga via mobilen :)

#181 Irriterad som f*n:

Jag tycker verkligen att ni ska ta bort bloggar som inte har blivit uppdaterade på 1-3 år. Dessutom så står det att en bloggadress ä ledig när man söker åp den men när man ska göra själva bloggen så står det upptaget.

#182 Anonym:

Hej! om man vill samla poäng och ha den där annonsen högst upp på sin blogg, försvinner headern då?
Tacksam för svar!

#183 Shimmerdimmer - Mitt land är frusen musik:

Det här har varken med kundservice eller rent praktiska frågor att göra så jag kommenterar det här inlägget i hopp om att ni ska se det.

Jag förstår att det handlar om vad ni tror att folk i allmänhet är intresserade av men blogg.se är en av Sveriges (om inte rent av) största bloggplattformer. Om ni, som till exempel Devote, skyltade med att modebloggar är det ni riktar in er på vore det en annan sak men jag blir så irriterad på att ni nästan bara lyfter fram äckliga stilbloggar som i sin tur promotar en ytlig och ohållbar livsstil som ger främst unga tjejer en väldigt skev syn på världen.

Jag tror inte jag är ensam om att vilja se djupare bloggar, bloggar som handlar om viktiga och intellektuella ämnen och bloggar som skriver annat än "dagens outfit, ska och fika med brudarna" lyfts fram. Ni kanske själva ser hur ohållbart och förhatligt det verkligen är.

Tack på förhand om ni läste min kommentar.
MVH Shimmerdimmer :)

#184 Emelie :

Kan jag på något sätt få tillbaka min blogg?!?!? Råkade radera den av mistag :'(

#185 Emma:

Hej, det går inte att maila till er. Står att e-posten är felaktig.
Jag kommer inte in på min blogg, och får inte heller något mail när jag försöker återställa lösenordet..

#186 anna:

varför har ni inte nyare inlägg.. äldre inlägg-funktionen på blogg.se?? (bara i kategorierna) Sjukt smidig grej att ha så man kan bläddra bland sidorna och läsa mer, utan att behöva gå in i en specifik kategori.. Önskar detta funnits! Fixa det, tack

#187 Elin:

Hej Blogg.se ! Har nu inte kunnat komma in på min blogg och andra bloggar på blogg.se på 2 dagar, det är inget fel på vårt nätverk då jag provat på andra håll och det inte går där heller. Har dock kunnat logga in, men när jag skriver bloggen i adressfältet kommer den inte upp och inte andra bloggar på blogg.se heller. Snälla fixa detta, DRYGT!

#188 Elin:

Hej Blogg.se ! Har nu inte kunnat komma in på min blogg och andra bloggar på blogg.se på 2 dagar, det är inget fel på vårt nätverk då jag provat på andra håll och det inte går där heller. Har dock kunnat logga in, men när jag skriver bloggen i adressfältet kommer den inte upp och inte andra bloggar på blogg.se heller. Snälla fixa detta, DRYGT!

#189 Himla:

Hej!
Nånting verkar konstigt då inte folk kommer in på min blogg??
Det är bara en person som gjort det.
Vad är felet?

#190 Matilda & Therese:

Hej! Det verkar som om man inte kan öppna bloggar från blogg.se! Vissa funkar inte, ex. vi kan inte gå in på våran egna blogg. Vi kan komma in på kontot men inte på våran domän! Snälla kolla upp det är ni snälla! :)
MVH

#191 Jenny:

Jag kommer inte heller in på min blogg som jag vet att jag har rätt e-post adress till. Jag har försökt nu flera gånger med det fungerar inte. Jag är 100% säker på att det rätt e-post adress & att jag har skrivit e-posten rätt. Jag kan heller inte kontakta eran kundservice.

#192 Ebba:

Jag har tagit bort min blogg men när jag söker på den finns den ändå kvar. Vad ska jag göra?

#193 Ebba Olofsson:

Om jag avslutar mitt konto, försvinner min blogg automatiskt då?

#194 Memmie:

Hej! Precis som några andra redan skrivit här så kan man inte öppna bloggar från blogg.se.. Mycket irriterande, lös detta så är ni gulliga :)

#195 Erik:

Hur pass mycket skyddar ni era bloggares IP nummer?

Med tanke på att en person som bloggar på denna sida, har hotat en kompis till mig, via onlinesidan Facebook, skulle vilja gemföra IP nummer med det jag har, o se ifall det stämmer med den jag fick ifrån facebook...

Maila mig ganska snabbt om detta, och ifall jag måste ha polisanmälan för att få ut det utav er, elr hur man går till väga.

#196 alexandra:

Hej, jag kan inte logga in pa min blogg pa blogg.se appen de star att de ar fel och "god försök ingen"
jag hade en annan blogg pa den appen men tog bort den. det maste avinstallerna appen helt fran iphonen, men vet inte hur man gör. raker inte att bara ladda ner den igen.

#197 anne von porat:

Jag kommer inte åt översikt knappen på mina verktyg. Ni vet där man går vidare och väljer design mm den raden är helt borta, vad beror det på?

#198 anne von porat:

ö

#199 nathalie:

Varför visar ni samma bloggar om och om igen på bloggs förstasida? Har dessa bloggar särskilda förmåner eller ngt? Bara undrar...

#200 Anonym:

Om man har lagt in Panorama annonsen hur tar man bort den sedan?

#201 Anonym:

Har läst igenom endel fråger här nedan. och många stämmer överens med mina. Men verkar inte vara nån som svarar på dom..? min ena fråga är att jag kan inte logga in på min blogg. det står att e-mail adressen inte finns. men de gör den visst. hur ska ja kunna gå in på "hjälp" och andra inställningar som ni säger när mitt problem är att ja inte kan logga in? vill ha hjälp med min inloggning.

#202 viktoria:

vad ska man skicka om ens blogg har blivit hackad?

#203 Johanna:

Hej jag har varit mycket nöjd med att ha mina bloggar hos er. Nu har jag 3 st och tydligen så har det kommit många konstiga kommentarer ser ut som spam har aldrig haft så förr. Så jag undrar vad man kan göra. Mvh Johanna

#204 anonym:

hej
jag vill kunna göra en egen mall till min blogg men det funkar inte hur gör man?

#205 Anonym:

Eran mejl funkar inte..

#206 madde:

hej, jag har varit medlem på blogg.se sedan 2010, och då kunde man va medlem på massor med sidor för att få fler läsare, nu kommer inte blogg.se sidor upp på bloggtrafik.nu och finns sidor man inte ens får vara medlem på för att man är på blogg.se varför är det så?

#207 Ida:

Hej, nu är det så att jag har raderat massor med gamla inlägg (hela 2010 och 2011 inläggen) från min blogg på arkivet. Men när jag går in på min blogg (http://iiidu.blogg.se/) och kollar så finns dom fortfarande kvar, vilket jag inte förstår. Vad gör jag fel? Hjälp mig snälla / Med vänlig hälsning, ida

#208 Ida:

Eran mail funkar inte!? Kan ni fixa det. Behöver hjälp.

#209 Milea's blogg:

Vad är eran mail? Det står ju bara ''kundservice(at)blogg.se'' vilket inte är någon mail. Hotmail/live?

#210 helena perminger:

Hejsan! jag vill gärna ta bort endast min ena blogg som jag har på mit tkonto hos er. jag vill alltså ta bort sadwelivesadwedie.blogg.se och SPARA onefingersalute.blogg.se. Kan jag göra det själv någonstans eller kan ni hjälpa mig?

tack så mycket!
Hälsningar Helena Perminger

#211 Anonym:

Hej!
Jag har nåt problem med besökarna, alltså att jag haft 0 idag och ndet är jag nästan 100% säker på att jag inte haft. Förstår inte vad det är?? Kan ni snälla svara på mejlen?

#212 M:

Jag råka ta bort min blogg och vet inte hur man tar tillbaka den :(

#213 Lina - A Film and TV Freak Like Me:

Jag måste säga att det verkligen INTE är roligt när ni har raderat häften av ens bilder inne på ens kontot. Min Header är borta tillsammans med massa små detaljer. Tack för det... Nu blir det ett evighetsjobb att fixa till dom igen och jag säger bara att det är säkrast för er att alla bilder finns kvar på min dator.

#214 Ellie:

Jag skulle vilja få kontakt, med en som jobbar här genom telefon, om det finna möjlighet.
Jag köpte PRO, nyligen, men det fungerar inte som jag uppfattade.
Min blogg, ser inte ut som den gör på mobilen, och den ser inte ut så som jag har designat den, utan den blir helt annorlunda. Ta gärna en titt in och se om den ser inbjudande ut.
Vilket den antagligen absolut inte gör.
Kram Ellie

#215 Emma:

Hej Blogg.se!
Jag har en kompis som har haft en blogg hos er men som har tagit bort den nu. jag kan då inte se hennes inlägg eller bilder pga de. finns det något sätt jag kan få tag på innehållet i hennes blogg? det finns nämligen bilder på oss och andra vänner som vi skulle vilja komma åt.

Tack på förhand!

#216 Carolina:

hej, hur gör jag för att kunna visa fler inlägg åt gången på bloggen? Den vill bara visa ett visst antal och det verkar som att resten bara är "borta" ser det ut som på min blogg. Men de finns i mitt arkiv (på min inloggning) men det går inte att läsa inläggen på bloggen. Vad gör jag? :P

tacksam för svar

#217 Evelina:

Hej. Jag hade en blogg för 4 år sedan som jag inte använder längre och skulle gärna vilja ta bort den. Men jag har glömt lösenordet och tagit bort min gamla mail. På det sättet kan jag inte få något nytt lösenord skickat till mig. Vad ska jag göra? Skulle ni kunna ta bort den.

#218 // A:

jag vill anmäla en blogg, hur gör jag det ?

#219 //A:

Åhhhh Evelina exakt samma sak har hänt med mig! Otroligt jobbigt !! Vill anmäla bloggen. Vill verkligen att bloggen ska bort

#220 Wilma Nordin:

HJÄLP! JAG MÅSTE HA HJÄLP NU DIREKT!
VARFÖR BLIR INTE HELA MIN INLÄGGSRUTA VIT? JAG BEHÖVER HJÄLP MED DET? NÅN? HAR SUTTIT I TIMMAR OCH DESPERAT LETAT EFTER HJÄLP MEN INGEN KAN?!
http://wilmakatrina.blogg.se/

#221 LZ:

Hej jag undrar om ni har någon löneavdelning och / eller vart man kan vända sig till och höra? Är ute efter en praktikplats.

Tack på förhand

#222 Anonym:

Tar snart bort min blogg och byter portal om blogg appen inte börjar fungera!!!!!

#223 Vettan:

Hallå...varför funkar inte blogg appen helt plötsligt!!
Har loggat in på appen jämt förr å nu funkar den inte!?!
Har provat raderat och hämta hem den igen och uppdaterat den men de går inte på nåt vis alls!!!!

Blir frustrerad!!!!

#224 M:

Min blogg h noll besökare och jag är nästan 100% säker på att det INTE stämmer. Man liksom tappar lusten att blogga.

#225 Anonym:

Asså är det bara min telefon och ipad som fuckar? Eller asså appen funkar inte. Och jag har ingen dator så det skulle vara bra om ni typ kunde fixa det! För jag behöver blogga typ nu!

#226 Malin:

Varför skriver ni inte ut här när er inloggning inte fungerar?
Känns inte så seriöst att bara ignorera alla som inte kan använda blogg-appen så som vi vill.
Tacksam för respons!!
/ Malin

#227 Moa:

Hej! Hur lång tid tar det innan man kan använda namnet på en borttagen blogg (om det ens är möjligt)? Jag är nämligen intresserad av namnet moajohnsson.blogg.se men det står "Bloggen är borttagen. Domännamnet finns inte tillgänglig för registrering än."

#228 Lenica:

Hejsan!
Jag råkade aktivera Panorama-annonsen.
Hur tar jag bort den? :)
Mvh från Lenica

#229 Moa:

Hejhej! Jag skrev detta inlägg förut men jag förstod inte om det postades eller inte. Så jag skriver ett till för säkerhetsskull. ;)

Jag är intresserad av moajohnsson.blogg.se men det står att "Bloggen är borttagen. Domännamnet finns inte tillgänglig för registrering än." Så jag undrar hur lång tid det tar innan bloggnamnet blir ledigt? Om det nu blir ledigt någongång?

#230 Josefine:

Man kan inte kommentera min blogg. Många har sagt det. Jag har provat och hela bloggen blir knasig. Vad är det för fel? Är dålig på att förklara saker så om ni inte förstod kan ni väl gå in på min blogg och sen på 'kommentarer' i något inlägg? Eller om någon kunnig kan göra det åt mig och svara på min fråga.

Tacksam för svar! :)

#231 Vicky :

Vad händer med appen?!
Har inte kunnat logga in på 3 dagar nu.
Bloggar 99% från mobilen och detta är rätt tjatigt att denna appen hänger sig trots att man laddat ner den på nytt. Händer rätt ofta.

#232 Tania:

Seriös nu är det väl ändå dags att svara på alla frågor om appen!?!??
Ingen kan ju blogga under tiden detta inte funkar, för om ni inte fattat det än så bloggar se flesta via mobilen!
Men alla andra frågor kan ni svara på!!
Dags för oss alla att byta bloggportal snart när man intr kan blogga på minst 3 dagar!!!
Skärpning blogg.se! Va proffesionella och sluta ignorera!

#233 Sofie :DDD:

Hej, i tisdagskväll blev det något konstigt med e-posten till min blogg. Det var så att jag skulle byta e-post till en annan (inte den här alltså) och då visade det sig att jag redan hade en blogg med den andra e-post adressen, och då blev det tjorv med e-post adresserna så nu kan jag inte logga in på min blogg alls! Jag hoppas verkligen ni kan hjälpa mig och lösa detta.
Mvh Sofie

#234 D:

Om ni ser min e-post vill jag gärna att ni tar och kontaktar mig där. För det är så att jag valde att ta bort min blogg, och när jag hade skrivit in mitt lösenord att jag skulle ta bort bloggen/kontot osv så klickade jag in på bloggen och kolla om allt nu är borta men det var det inte? Så jag skulle uppskatta om ni tog bort den åt mig.

#235 Isabelle:

Hej ska ni fixa så man får någon funktion om "äldre inlägg knapp" längst ner på bloggens sida, tycker det är jobbigt att man bara kan se "senaste inläggen" och gå in på månader för att se dom äldre inläggen.

#236 Ebba :

Hej! Jag har bytt lösenord till min blogg, men det gamla lösenordet kommer fortfarande upp som "automatiskt val" när jag ska logga in? Vad ska jag göra för att det nya ska komma upp som automatskt val? Det kommer inte upp en ruta som frågar om jag vill att datorn ska spara det automatiskt. Jag har en Mac dator.

#237 Shkofa:

Hej!
Nu är så här att jag inte kan logga in på min blogg, jag har skicka ett nytt lösen till min gamla hotmail och den går inte att öppna! så får lite panik! Kan någon hjälpa mej?!

#238 N:

Hur kan man ta bort sin blogg fast jag både glömt lösenordet till bloggen, glömt vilken mail adress jag engetg & glömt lösenordet till mina gamla mail.. Men den mail adressen jag tror att jag gav har tagits bort eftersom jag inte varit inne på den mail adressen på över ett år. Fort svar uppskattas!

#239 Felicia:

Hej, det är så att jag startade en blogg idag och har fått kommentarer och folk har skrivit att den är fin. Men trots detta så står det att jag inte fått några besökare och undrar varför det är så.

#240 Louise:

Hejsan!
Jag skulle bara vilja komma med lite konstruktiv kritik. På blogg.ses startsida är det toppen att ni postar inlägg från olika bloggar, men på den senaste tiden kommer alla inlägg från mer eller mindre samma bloggar. Kan ni inte utöka ert urval lite så att det är lättare att hitta bloggar att inspireras av? Det tycker jag hade varit skoj! Mvh, Louise

#241 Caroline Brandt :

Hej såg att en gammal blogg jag hade fortfarande finns kvar jag har ingen aning m vilken epostadress den är registrerad på eller lösenord, det är viktigt eftersom jag måste ta bort bloggen då den innehåller för mycket personuppgifter och fakta. Mvh

#242 Meril Pindo:

Tjena mitt namn är Meril pindo, och jag håller på att göra ett projectarbete i skolan som går ut på o gymma o sen skriva ner reusltat på bloggen , men jag använde en ny hotmail för att jag redan hade en blogg på [email protected] och visste inte hur man tog bort den då, är rätt ny i bloggandet , så därför gjorde jag en ny och efter en paus från bloggen så har jag glömt mitt "nyahotmail" till den, finns det en chans att få reda på vilken hotmail de är till bloggen? för kan inte göra en ny för kommer få IG i betyg då, snälla hjälp

Bloggen ja behöver få tag i " http://blibiffprojekt.blogg.se/category/allmant.html "

Mvh MerilPindo

#243 Elsa:

Hej!
Jag har en gammal blogg jag registrerade hos er för ca 3 år sedan. Jag använder knapt denna blogg och vill så gärna ha bort den så fort som möjligt! jag ber er skulle ni kunna vara snälla och radera min gamla onödiga blogg som bara ruttnar på internet?
Tack i förhand!

PS- bloggen heter Puumbaz.blogg.se

#244 Anonym:

Visste inte hur jag skulle göra för att lämna förslag, så jag gör en kommentar här :)
Tycker att ni borde ha en liten rad på förstasidan igen, men senaste inlägg, och även att ni kollar in fler bloggar att ha på första sidan. Jag letar bloggar att följa, och jag tycker att ni borde ha en funktion för det, att man kan söka bland kategorier osv.
Tycker också att man borde kunna söka på ip nummer eller namn bland kommentarerna :)

#245 Conny:

Hej blogg.se jag och andra har problem med eran app! Om man skriver en text och sen vill man lägga upp en bild i det inlägget så går det ej! Det står; Gick inte försök igen, om det ej funkar kontakta blogg.se och jag har haft detta problem sen jag laddade ner appen i min iPhone 4!! Nu är jag förbannat jäkla less på detta!!

#246 Conny:

Hej blogg.se jag och andra har problem med eran app! Om man skriver en text och sen vill man lägga upp en bild i det inlägget så går det ej! Det står; Gick inte försök igen, om det ej funkar kontakta blogg.se och jag har haft detta problem sen jag laddade ner appen i min iPhone 4!! Nu är jag förbannat jäkla less på detta!!

#247 Morgan Jonasson:

jag har ett allvarligt problem med statistiken.
den 12:e maj klockan 10 på kvällen, strax efter ett inlägg jag gjorde, hade jag 13 besökare och lite fler visningar. kl 11 hade det ökat till strax över 20 unika besökare. det felande med eran statistik är att precis kl 12 på natten hade alla värden från 12 maj nollställts, så plötsligt hade jag 0 besökare och 0 visningar. hur kan detta uppstå? hur kan man göra för att undvika sådana förvrängningar i statistiken i fortsättningen?

#248 ellen:

Jag och min kompis vill ta bort den här bloggen (sidochelen.bloggse) men vi har glömt mailen och lösenord!! Vi blir retade, speciellt jag, pga bloggen och vi vill bara att den ska försvinna nu!! TA BORT DEN SNÄLLA! Jag ber er, mår dåligt över detta och har legat många nätter gråtandes. HJÄLP OSS

#249 ellen:

Jag och min kompis vill ta bort den här bloggen (sidochelen.bloggse) men vi har glömt mailen och lösenord!! Vi blir retade, speciellt jag, pga bloggen och vi vill bara att den ska försvinna nu!! TA BORT DEN SNÄLLA! Jag ber er, mår dåligt över detta och har legat många nätter gråtandes. HJÄLP OSS

#250 ellen:

Jag och min kompis vill ta bort den här bloggen (sidochelen.bloggse) men vi har glömt mailen och lösenord!! Vi blir retade, speciellt jag, pga bloggen och vi vill bara att den ska försvinna nu!! TA BORT DEN SNÄLLA! Jag ber er, mår dåligt över detta och har legat många nätter gråtandes. HJÄLP OSS

#251 timmy:

Hej! Jag har bloggat här på blogg.se men jag ville prova att blogga på nattstad istället, men nu har jag ångrat mig igen och jag undrar om det finns något sätt att överföra hela bloggen jag har på nattstad till blogg.se istället? MVH// Timmy

#252 jennietideman:

hej, jag har en fråga! jag hade två bloggar men tog bort min gamla, borde inte den försvinna då? för när jag söker på min gamla blogg så kommer jag fortfarande in på den, även fast jag inte har kvar den? hur kommer det sig?

#253 Malin:

Hej!
Mina inlägg blir huller om buller på min blogg.
Mina inlägg kommer inte efter varandra.
Vad ska jag göra för att rätta till det?

#254 Grim:

Era bilder saknar kvalité! När jag laddar upp mina bilder jag lagt ner timmar på tappar dem kvalité och färg och färgen är något jag inte accepterar.. måste ladda upp mina bilder i ett hemligt album på facebook och koda in bilderna med HTML på bloggen. Se skillnaden (http://famos.blogg.se/2013/june/fargfel.html) En bloggsida som ni bör ha högre standard!

#255 olivia:

Hej , jag har en blogg som heter http://oliviians.blogg.se/ . Den är gammal och jag skulle vilja ta bort den fast jag kommer inte ihåg min E-postadress
så skulle det finnas nån möjlighet att ni tog bort den ? eller skicka min e-postadress till den bloggen.

#256 Veronica:

Hej jag har ett litet problem. Jag har gjort så att min blogg är privat så man måste ha inläggnings uppgifter och när jag ska testa att logga in så går det inte eftersom när jag skriver uppgifterna rätt så laddar den och sedan frågar igen om uppgifterna jag redan skrivit och det håller på så om och om igen... Och jag har ändrat lösenordet och andvändarnamnet men det går fortfarande inte att kolla min blogg..... :( vad e
Är det som har hänt?!

#257 heidi:

Hej,
Jag har två bloggar i samma konto, men ingen kan längre läsa dom, utan man skickas till en helt annan sida. Jag testade att göra en tredje blogg på samma konto, och den går att läsa. Hur ska jag göra? Kan jag göra något? Eller ska jag ta bort bloggarna och börja från början (det vill jag inte).
Bloggarna som skickas till andra sidor är:
fattalagom.blogg.se
Och
heiditjejen.blogg.se
HJÄLP!!!

#258 Astrid:

Hej jag underbar om ni kan ta bort min blogg?
Den heter aztridslife.blogg.se men jag kommer inte ihåg lösenordet till den o lösenordet skickas inte till epost adressen så skulle bli jätte glad om ni tog bort den?
Kan ni de? Har endån inte tid att sitta och hålla på att blogga

#259 Caroline:

Hej ,jag vill att ni genast tar bort denna blogg oliviians.blogg.se Denna blogg har gjort min dotters kompisar för att retas med henne och nu har hon blivit mobbad i skolan! Ta bort den så fort som möjligt och ha mer koll på mobbning som skrivs på bloggarna här på er sida!

#260 Gabriella :

Det har blivit något fel i mitt arkiv. Det visas bara tre inlägg i varje månad och även på startsidan. Jag vet inte hur jag ska kunna ändra det. Kan någon hjälpa mig?!?! Vill ju att man ska kunna hitta mina gamla inlägg.

#261 mia:

Hej! Jag har inte bloggat på väldigt länge i har glömt bort mitt lösenord. Hur får ja ett nytt. Försökte men då hittade den inte min mailadress. Kommer inte ihpg om ja när ja skaffa bloggen om ja anmälde en annan mailadress då som ja inte har kvar. Vore grymt tacksam för hjälp.
Mvh/Mia

#262 J:

Hej!
Jag undrar varför det kommer upp en ruta när man söker på min blogg som det står ´´användarnamn och lösenord krävs´´ när det inte ens är min blogg det står att man behöver det på jag vet inte varför och det har varit så i typ två dagar.
Jag behöver hjälp!!
Jag undrar också vad eran vanliga mejl heter?

MVH J

#263 Pia Norén:

Hejsan, jag hade en blogg för några år sedan, som hette mamma med mera, men sen dess har jag bloggat på andra ställen och numera under både edsmamma.blogspot.com samt andbackenshvita.blogspot.com Tyvärr så har jag helt glömt bort både användarnamn och löse till min gamla blogg. Och skulle så gärna vilja gå in och läsa och kanske ta upp den igen och börja skriva där. Tyckte så mycket om den bloggen. vart vänder jag mig för att få hjälp att öppna upp bloggen igen? med nya loginuppgifter. Den email jag då använde finns inte. Med vänlig hälsning Pia Norén

#264 Elin:

Hejsan! jag heter Elin harila och driver en blogg hos er på blogg.se men jag har helt plötsligt fått ett stort problem. när man är inne på min blogg och läser, sedan klickar man på kommentera så kommer man till http://a.pixboom.com/ och jag har ingen aning om varför. dessa gäller när man klickar på mina blogg länkar på facebook. då kommer man också till den där pixboom sidan. jag har varit inne på kodmallar och tagit bort länken till pixboom så nu ska den ju inte finns kvar men det gör den.. börjar undra om det är något slags virus? jag behöver vekligen få hjälp att ta bort detta för jag drivit min blogg i snart 4år och den betyder inprincip allt för mig så skulle vara oberhört tacksam för hjälp! /kram Elin!

#265 Linnea:

Hej!

Jag har haft en blogg som heter liinneaghavidel.blogg.se men problemet är att jag kommer inte ihåg lösenordet eller emailen och det ända jag vill göra är att tabort bloggen och speciellt bilderna eftersom när man söker upp mitt namn Linnea Ghavidel på google kommer alla bilder upp vilket jag inte vill. Jag skulle vara väldigt tacksam om ni kunde hjälpa mig att antingen tabort själva bloggen så bilderna förvinner eller om ni kunde åtminstone säga vilken epost jag har använt så jag kan logga in på den och förhoppningvis ta reda på lösenordet. Det skulle vara jättesnällt för jag har provat allt men ingenting har tyvärr fungerat. Tack så mycket.

MVH: Linnea :)

#266 C:

Den 8 juli (i måndags) betalde jag 499 kr för ett eget domännamn + att få vara pro-medlem i 12 månader. 24 timmar efter betalningen (då mitt namn skulle ha bytts från mitt nuvarande namn) fick jag ett mail om att ett fel hade skett i uppgifterna. Och kort stod det hur jag skulle lösa detta så att jag skulle kunna få mitt egna domän namn. Men varje gång jag försöker står det att det är ett fel hos er... jag har försökt flera gånger nu men utan resultat. Jag har fortfarande samma bloggnamn och jag har betalt för något som jag inte har fått.

Jag har mailat er både innan och efter betalning men utan svar. Jag har bara fått ett autosvar som inte hjälper mig det minsta.
Jag tycker att detta är ytterst dåligt av er.

Läs gärna mailen som jag skickat till er. Jag har ändå betalt 499 kr.....

#267 ebba:

Hej, jag har glömt min epostadress och mitt lösenord här på blogg.se och jag har en blogg. Men det är enda är att jag inte minns in epostadress och mitt lösenord på blogg.se Jag har mailat er.. Hoppas ni ser mailen och svara så fort ni kan!

Är det någon annan som vet hur man skall göra?

#268 Madeleine:

Varför kommer inte kommentarer upp i bloggen, när folk (MASSOR) säger att de har lämnat en kommentar? De finns inte för godkännande eller upplagda i bloggen, eller under misstänkt spam, så var sjutton försvinner de?? Lagom irriterande när en del av bloggandet går ut på att ge och få kommentarer och så försvinner 10 kommentarer av folk som kommenterat. Ni får gärna titta på vad problemet är!

#269 Anonym:

det går inte att tipsa på er hemsida längre...

#270 verro:

Hej! Min gamla blogg heter kuak.blogg.se men tyvärr minns jag inte vad min mail var. Kan ni hjälpa mig med det? Tack på förhand

#271 Michaela Drake:

Hej ville ba försäkra mig om att det inte finns nån återvändo nu. Raderade en stor mängd inlägg för att jag kände att jag inte riktigt kunde stå för dom av olika anledningar, men insåg efteråt att jag bara kunde justera inläggen ett i taget utan att behöva ta bort dom helt. Antar att det är försent, men om det finns ett sätt att få tillbaka raderade inlägg på nåt sätt vill jag gärna veta det! tack på förhand.

#272 Crasyk Art & Design :

Hej! jag driver en konstblogg! som aldrig får nån uppmärksamhet av nån större grad trotts mina tappra försök, det är helt enkelt för svårt att synas utan pengar, nog därför många slutat blogga.. Kika in hoss mig, you will be surprised! <3

#273 Josefin:

Hej,
Undrar om ni har några regler gällande vilken typ av bloggar som får synas på "synas"?
Vad händer om man har en blogg med innehåll som kan anses olämpligt för vissa (t.ex sex, vägen ur missbruk, självskadebeteende osv ) men önskar att "synas"?

#274 Alex:

Hur länge måste en blogg vara borttagen för att man ska kunna använda domännamnet på nytt?

#275 Hannah och Sonja:

Hej blogg.se! Vi heter Sonja och Hannah. Bloggen vi länkar håller på och lägger ut bilder på oss och hotar oss, säger att dem vet vart vi bor osv. Vi såg detta nu, och är jätterädda. Kan ni snälla ta bort bloggen nu! Tack på förhand, mvh Hannah och Sonja

http://svahlsfotoblogg.blogg.se

#276 Anonym:

kan ni inte snälla lägga in "nästa sida" & "föregående sida" knapp .. det ä jättejobbit att behöva trycka upp hela månaden!!!! Tror de är många många fler än bara jag som vill de!

#277 M:

Hur länge dröjer det innan man får använda ett borttaget domännamn?
Har försökt varje dag i några veckor nu, men det står hela tiden att namnet inte är tillgängligt för registrering än.

#278 christer Lingman:

Hej. Jag upplever att inläggen försvinner på bloggen. Jag ser bara 20 stycken! Vart tar dom andra vägen?????

#279 Frida Sundqvist:

Hej!

Jag börjar bli riktigt frustrerad. Har min blogg hos er och haft i närmare 3 månader nu. Har problem med min kodning. Försökt det ni tipsat om. Återställa ladda upp inläggen igen etc. Men ingeting händer.

Problemet är att jag går varken att hittas på bloglovin eller google pga detta. Snälla.

Med vänlig hälsning, Frida Sundqvist

076 814 88 89

#280 Ellen:

Hur tar man bort en blogg där man både glömt bort lösenordet och emailen? Vill verkligen inte ha kvar den bloggen, men vet inte hur jag ska göra för att fp bort den, snälla hjälp.

#281 Sara:

Hej jag har en gammal blogg som jag vill ta bort men den e-postadressen som jag använde då fungerar inte längre. Hur ska jag göra?

#282 Ellen Freij:

Hej! Jag har försökt att ta bort min blogg "ellenfreijs.blogg.se". Har inte skrivit i den på två år och vill att den ska raderas. Problemet är dock att jag inte kommer ihåg emailadress eller lösenord eller så. Och jag har försökt att återställa lösenord men kommer fortfarande inte ihåg vilken emailadress jag använde. Skulle ni kunna hjälpa mig att radera bloggen eller i alla fall göra den lösenordsskyddad??

Mobilnummer: 0762146147

#283 Zara:

Hela min blogg och mail ligger nere! Har skickat tre fyra mail och inget svar från er! Riktigt dålig service! Känner mig lite smått förbannad nu! Tacksam om ni kunde höra av er och hjälpa mig! Ni kanske borde skaffa en telefon så man kunde komma i kontakt med er direkt?

#284 Anna:

Appen suger ju! Går ju inte att ladda upp inlägget så då försvinner allt man skivit. Två gånger på raken, är så fruktansvärt arg nu!!

#285 Fatima:

Jag kan inte skriva inlägg på nya blogg.se hjälp.

#286 Emma Gustafsson:

Hej! Sitter och försöker byta Header i Panorama-design alternativet "Panoramic" men misslyckas gång på gång. Jag har prövat alla möjliga olika guider på nätet (inklusive er) men INGENTING fungerar, det blir bara vitt där headern skulle ha varit, hur jag än gör, jag blir så sjukt trött på detta. Försökt om och om igen nu i 3 timmar men ingenting funkar, så kollar jag in här och ser att enda sättet att få tag på er är via mejl som ingen i kommentarsfältet verkar få svar på. Gör mig sjukt irriterad, jag vill inte mejla, jag vill ringa. HJÄLP MIG snälla, byter bloggportal snart, det här är ju under all kritik.

#287 hanna:

hej jag har ett problem på min blogg design så har jag 3 bilder igentligen men nu sys de inte på min blogg

#288 Anonym:

hur kan man ta bort ett blogg om man inte har använt den på jätte länge och inte vill har den kvar, plus kommer inte ihåg inloggning info.

#289 Olivia:

Hej

Jag vet inte riktigt hur jag ska nå er just nu så jag kommenterar här! Det är fel på blogg.se appen i mobilen jag kan inte kolla min statistik, kommentarer eller publicera inlägg, så snälla kan ni fixa det! Tack på förhand!

Kram :)

#290 Sanna:

kan inte logga in på min blogg.. kan lösenord och allting, vet att det är rätt men det går inte komma in.. något som håller på att ändras på blogg.se? så att det finns en andledning?

#291 Juliana Florence Jihem:


Hej! Jag förstår inte varför ni aldrig svarar på mina mail?
Det är inte jätte kul att ha börjat blogga och betalt pengar för något som inte funkar som det ska. Jag förstår inte grejen med att ni inte svarar, det vore trevligt om man tjänade på det man satsat på.
Jag har problem med min RSS och kan inte hitta min blogg på bloggkeen och de har sagt till mig att min RSS är trasig? Hur kommer det sig?, Kan ni snälla svara!!!!!

#292 Vicky - mamma till Caspian:

Så då testar vi här då...
Efter att ha mejlat er X antal gånger om att appen inte funkar UTAN att få svar så är jag (som så många andra också) trött på att aldrig få svar.
Vad händer? Många som betalar för Pro, sen funkar inget?! INTE OK ?!

#293 Filippa ♥:

hej blogg.se! Jag har hållt på med min blogg nu ett bra tag. Men statistiken rör sig inte något. Och eftersom jag lägger ner så mycket tid på min blogg så vet jag inte om det är värt all den tiden när knappt någon läser den. Så det jag undrar är om ni kanske skulle kunna gå iallafall in på min blogg och kolla. Och om ni har lust att göra min blogg sedd någon stans lite snabbt på sidan.

Mest så ni vet att jag och min blogg finns också, haha :D

#294 louise:

Hej! Har skickat massa mejl till er utan något svar. Min blogg har legat nere sen 9:e september & hur kul är de när man betalt 500kr och sen kan man inte ens se den?? De står att severn inte kan hittas... Vill gärna ha ett svar snart!!!

#295 -:

Hade varit kul att få hjälp av er då det står att min mail inte hittas när jag försöker logga in, istället för att få ett autosvar tillbaks. Inte till någon hjälp alls

#296 ove:

Skrev .se i stället för .com i min e-post när jag skapade bloggen och det verkar inte att komma åt att ändra

#297 Erika Olofsson:

Hej ! Jag har mailat er flera gånger nu men aldrig fått något svar. Min blogg har legat nere i flera dagar nu. Jag har ju trots allt betalat för tjänsten och den fungerar inte och jag får ingen respons ifrån er sida ? Svara snarast är ni snälla.

#298 Camilla ♥ 130510:

Kommer man nånsin kunna kommentera bloggar via appen?

#299 Maja:

Hej!

Blogg.se appen i iphones är ju bättre, så skulle uppskattas om ni fixade för Android också :-) Just nu så är den inte så bra, för att vara ärlig.

#300 Josefine :

Hallå!

Nu är de så här att jag är sjukt less på blogg.se's app till apple! De funkar ju inte alls att använda den sen ni har uppdatera hela versionen!

Hoppas ni kan hjälpa mig med detta!

/Josefine

#301 Soterio:

Min blogg fungerar ej att komma in på har skrivit till kundtjänst men inte fått svar på en vecka, hur länge brukar det ta? Vill gärna kunna blogga så andra inklusive mig själv kan se det.

#302 Cecilia:

Hej! Hur gör man för att hamna under kategorin "FOODIE" på startsidan? Så man når ut till fler läsare?

#303 Lotha:

Mitt lösenord som jag har på min lösenordskyddade blogg ( sedan 2007) har plötsligt slutat fungera. Jag skriver in rätt men det står att det är fel. Även mina sparade inloggningar får felmeddelande. Tydligen är det samma för fler om man tittar på forumet.
Har två mail, angett min jobbmail ovan. men kan även kontaktas på [email protected] på kvällstid.

#304 Moa:

Hej hur ändrar jag tillbaka till mitt domän namn som jag hade tidigare? Har skaffat mig PRO igen och har försökt ändra tillbaka till www.moagranstrom.se men fungerar inte. ? Hjälp tack

#305 Rebecca Sjöberg:

Hej! Jag har en blogg som jag inte har bloggat på på ett tag. För ett tag sedan bestämde jag mig för att jag skulle logga in på min blogg igen, men då gick det inte. Jag har alltså flera gånger försökt komma in på bloggen med mina inloggningsuppgifter (som jag vet är de rätta), men har inte kommit in. Jag har försökt skicka ett nytt lösenord till min mail, men när jag trycker på "skicka" så ignorerar den bara. Det är nästan som att någon skulle ha gått in på min blogg och bytt ut epost-adressen. Detta är väldigt tråkigt då jag innan har suttit med min bloggs design och header så länge och det var verkligen jättesvårt att få bloggen precis som jag ville ha den. Så jag skulle aldrig vilja ta den tiden, som jag la på min blogg, på att göra en ny blogg. Skulle så gärna behöva hjälp. Otroligt tacksam för svar!

#306 sarah:

Hej jag kommer inte in via min ipad bara mobilen och jag har en samsung men jag priva killen som har appstot och det gick på mobilen men inte surf platan ..behöver hjälp .. köpte den i går annsrs får man sälja den jätta tråkigt

#307 Karin Brunkert:

Hej,

Något har blivit tokigt med vår blogg. Så fort jag trycker på något inne på bloggen så kommer jag till blogg.se. Detta gör att jag inte kan skriva eller spara något på bloggen och det är ju väldigt tråkigt. Det har varit så i över ett dygn nu. Vad är felet?

#308 sanna hyvärinen:

Hej! Jag har 3 gånger försökt köpa en blogg.se synas men det verkar inte funka för mig!? Jag har över 15 tusen poäng. Först så testade jag i detta inlägget http://fashionjoint.se/2013/october/london-shopping-video.html#comment sen tänkte jag att det kanske inte funkar för att jag har en video där i inlägget, så det lixom inte godkänns. Så testade då med detta inlägg http://fashionjoint.se/2013/november/london-shopping-del-2-victorias-secret.html#comment men det funkar inte heller? Mina poäng skickas lixom tillbaka utan någon anledning alls? Kan ni förklara varför det inte funkar för mig?

/ Sanna Hyvärinen

#309 Ida:

Jag tig bort min förra blogg för att skapa en nya men hade inte loggat ut från mobilen så nu kan jag inte logga in på min nya blogg för de är typ som att appen har "fryst" sig !!

#310 salimata:

hej jag vill ta bort mitt konto från dayviews som jag registrerade förlägne sen,men jag har glömt min gamla mail adress kan ni ta bort den eller vad kan jag göra?

#311 Mathilda :

Hej vad ska man göra om man har glömt användarnamnet? Eller epost adressen? Jag vet mitt lösenord men inte användarnamnet, snälla svara så fort som möjligt.

#312 Anna:

Hej! Jag hade tänkt att starta en blogg men jag har ett problem. När jag ska skriva in vad min blogg ska hetta så står det att det är upptaget, men när jag ska gå in på den bloggenså står det äatt den bloggen är borttagen

#313 Anni:

Hej jag undrar vad som har hänt med bloggstyle.se
Jag söker på sidan och den är helt borta.
Jag kan inte logga in via blogg.se eller min mail så tror att det har blivit hackad.

Men tänkte kolla med er direkt om ni vet vad som har hänt, är sidan/bloggen helt borta?

[email protected]

Mvh Anni

#314 Photo by E M E R E L L A:

Hej!
När har ni tänkt fixa buggarna så att man kan dela sina inlägg på facebook? Har varit såhär i 2 dagar nu..

/Mvh ledsen brud

#315 Anki:

Hej jag kommer inte in på min blogg! Jag har bytt emailadress till [email protected] och vet inte om det har påverkats? Jag kan inte återställa lösenordet heller för det står att emailadressen inte stämmer. MVH Anki

#316 Titti Forsberg:

Nu får ni göra något åt att man inte kan koppla FB till bloggen, vad är det för fel?
Med vänlig hälsning,
Titti

#317 Emma:

Hej! Jag kan endast redigera min bloggdesign i designeditorn och jag kan inte kolla i min stilmall? How come? Blir tokig, håller på att fixa min bloggdesign och nu står den där helt rörig och det kliar i fingrarna att få fixa till den så jag kan blogga igen. Abstinens..

#318 staffan:

hej, hur kommer jag åt mitt så kallade bloggkonto...jag vill göra ändringar. Jag lyckas bara komma till själva bloggen. mvh Staffan

#319 Jess:

Jag hade blogg som heter piffochpuff.blogg.se tillsammans med min vän men vi båda har glömt både email och lösen så vi kan inte logga in! Vad ska jag göra?

#320 Jess:

jag hade blogg som heter piffochpuff.blogg.se men har glömt både email och lösen så kan inte logga in! Vad ska jag göra?

#321 Johanna:

Hej jag har gjort en blogg här men vill inte ha den bloggadressen utan när kan jag byta bloggadress med samma mail när tas den bort från ert register??
Hälsningar Johanna

#322 Dunii:

Heej!
Jag har tagit bort min blogg för längesen, men nu när jag söker den så dyker den fortfarande upp. Jag har också försökt att logga in men det går inte, kan ni göra något åt det?

Mvh Dunii

#323 Felicia:

Hej! har mejlat er för ett par dagar sen då jag inte kommer åt mitt konto och får inget mejl om mitt lösenord när jag går in på glömt och skriver in min epost!

#324 Mimmi74S11:

Hej! Jag behöver hjälp att komma in på min blogg! Har glömt vilken e-post adress jag har och lösenordet har jag helt glömt av också. Hur ska jag ta mig till?! Tacksam för svar.

#325 Lena:

Måste man "köpa" alla design mallar nu... finns det inga gratis längre som man kan byta mellan?

#326 lukas:

Hej!

Har ändrat så blogg.se kan SKICKA VAD DEM VILL TILL MIN EMAIL. mEN NÄR JAG SKA LOGGA IN SÅ GÅR DET INTE. vAD SKA JAG GÖRA FÖR ATT KOMMA IN PÅ MIN BLOGG.

#327 Sara :

Hej! Jag glömde bort mitt lösenord till min blogg igårkväll så därför skickade jag en anvisning till min email att ändra lösenordet vilket jag gjorde. Kom inte in för det stog att jag loggat in för många gånger och ska vänta 5 minuter. Nu har det gått 12 timmar sedan och kommer fortfarande inte in. Skulle bli jätteglad om jag skulle få lite hjälp :) Med vänlig hälsning, Sara

#328 Lowa Ek Lagerberg:

om man har frågor till er. Vad heter eran mail som man skickar till?

#329 Elin:

Hej! Jag har ett problem. Jag kan bara visa mina tre senaste inlägg. Jag har försökt ändra på det och jag vet vart man gör det fast dock så funkar det ändå inte. Vad ska jag göra? Tacksam för svar!

#330 Elin:

Hej! Jag har ett problem. Jag kan bara visa mina tre senaste inlägg. Jag har försökt ändra på det och jag vet vart man gör det fast dock så funkar det ändå inte. Vad ska jag göra? Tacksam för svar!

#331 Mona:

Har mailat supporten för två veckor sedan. Min blogg och min webbadress har slutat fungera för nästan 1 månad sedan, den försvann efter att jag hade förlängt mitt PRO-medlemskap. Har pratat med hostinghotellet men dom kan inget göra, hur ska jag göra för att komma i kontakt med denna support. Jag har massa följare på min blogg men förlorar väl dom snart när den inte funkar.......HJÄLP!!!!!!!!!!

#332 anna:

hej.

jag har två bloggar hos er (heartandi.blogg.se och myochrasy.blogg.se) och jag skulle vilja ta bort kontona helt. alltså så att jag inte kan logga in längre. hur gör jag?

#333 Sanna J Bizzozero:

Hejhej, jag tycker att ni borde fixa så att vi på blogg.se kan använda oss av bloggtrafik.se. Det står att bloggtrafik har försökt kontakta er, men att ni inte svara! Ni borde fixa så att det funkar så att inte många ifrån blogg.se byter till en annan bloggportal!

#334 angelica:

Hej, på min sida visas bara tre inlägg per månad, klickar jag på en månad i arkivet visas också bara de tre senaste inläggen. HJÄLP.

#335 Johanna:

Varför går det inte att ladda upp bilder???

#336 M:

Hеј,

Jag mailade er förra veckan, men inte fått något svar. Jag skapade en blogg, men tråkigt nog fick jag aldrig något verifieringsmail och idag fungerar det inte att logga in med min mailadress.

Även när jag testar att skicka ett nytt lösenord på min mail, står det "E-postadressen eller lösenordet är inte korrekt ifyllt."

Tydligen blev bloggen skapad och när jag försöker göra en ny, är den webadressen redan upptagen.

Hoppas verkligen att ni kan hjälpa mig!

#337 Karolina "Kakolina":

Hej!

Har mejlat er kundservice för 2 veckor sedan och fortfarande inget svar! Köpte ett promedlemskap för att kunna få adressen till enbart .se och behöver peka om en domän. När får man svar och när kan ni korrigera detta? Börjar kännas väldigt oproffsigt från Er sida...

#338 Anonym:

Hej! Jag har inte kvar min epost som jag hade för blogg.se inloggning och nu kan jag inte komma åt mitt konto! Vill verkligen ta bort min blogg! Vad ska jag göra?
Tacksam för svar

#339 Fanny:

Hej!

Jag har ett litet problem, jag kommer inte in på min blogg när jag har skrivit in min mail och lösenord. Jag VET att det inte är lösenordet jag har glömt av eller något liknande. Eftersom jag har samma lösen till nästan allt.
Jag klickar på: Glömt lösenord? Och skriver in min mail där för att då sedan få ett mail där det står ett nytt lösenord (antar jag). Men jag har fortfarande inte fått ett mail och jag skrivit in min mail på ''Glömt lösenord?'' flertal gånger!

Om ni undrar så ja, jag har provat liknande lösenord , för att komma in på bloggen, än det jag egentligen vet att jag har ifall jag skulle ha glömt av det eller nåt. Men inget hjälper!
Kan någon snälla hjälpa mig?

#340 mari wig:

Hej. Innan idag hade jag glömt bort mitt lösenord. skickade då efter en ny. när jag skulle lägga in den så stod det att jag hade provat för mycket och skulle då vänta 5 min. Väntade 5 och kom ej in. skickade efter ett nytt lösen ord och kom in. loggade ut och skulle logga in igen. men det gick inte stod ytterligare 5 min. nu har jag väntat i 8 timmar och kan fortfarande inte kommam in utan att skicka efter glömt lösenord. Har tömt chahe, historik. gjort en diskrensing osv. me ninget hjälper. mer än att jag måste få nya lösenord hela tiden.. vad är fel. har det hängt upp sig.

#341 Jenny :

Hej, jag tycker att det är dåligt hur ni har ändrat stilmallen när man vill ändra header eller bakgrundsbild, min blogg ser helt annorlunda ut och jag vet inte hur jag ska få tillbaka den och se ut som förut.

#342 Anonym:

jag kan ju inte logga in på min och min kompis blogg genom datorn! jag skrev in allt jätte noga de vill ju inte funka!

#343 Malin:

Hej! Jag gjorde en blogg igår "Mallemallan"
Och idag när jag ska logga in står det att den epost adressen inte är korrekt ifylllt. Och när jag provade att få ett nytt lösenord skickat till min epost så står det att "kunde inte hitta epost adressen". VARFÖR? Jag kan ju logga in på min epost utan problem så det är ju inga problem med den.

#344 Jessica:

Statistikmätaren har inte fungerat på två dagar, när tänker ni fixa det?

#345 Jessica:

Statistikmätaren har inte fungerat på två dagar, när tänker ni fixa det?

#346 Carina:

Min statistik fungerar inte heller sedan två dagar!!! Kan ni åtminstone lägga någon info om det på hemsidan?

#347 Sofia Andersson:

Hej! Jag har mailat er två gånger angående en fråga men inte fått svar.
Undrar om ni kan fakturera?

#348 ulf:

Hej!
Jag har blivit bockerad pga för många felaktiga inloggningsförsök.
Jag har ingen egen blogg men har läst min brors blogg och där också kommeterat.
När eller hur gör jag för att få tillgång till den igen?

#349 Mathilda:

Hej!
Jag har sedan den 1 januari haft fel med min bloggstatistik. Skrivna inlägg fungerar, men inget av det andra. Detta är väldikt irriterande i längden, har haft detta problemet en gång innan, men då rättade det till sig efter bara en dag. Nu har det gått ett par dagar, och jag vill inte vänta längre.

Mvh, Mahilda.

#350 emeliee:

Sjukt dålig app, kommer inte in på min blogg. Och sjukt dåligt att det heller inte går att logga in från mobil/surfplatta på webbläsare, går inte att trycka på fälten där email och lösenord ska skrivas, och login knappen funkar heller inte, kommer snart byta portal om det inte löser sig för sitter sällan vid dator nu! Fixa det ni tappar ju sjukt mycket folk....

#351 Amii:

ja har glömt mitt lösen till min blogg,hur gör ja om ja vill komma åt det?har skickat efter lösen men det står att det är felaktig e-mail adressen.

#352 kim andersson:

Jag har bloggat hos er i 3 år om inte mer.. Jag HATAR det ni gjort med Stilmall etc. Innan kunde jag ändra allt i min blogg men nu har ni fuckat upp det det totalt. BIG mistake. Funderar på att lämna Blogg se om ni inte tar tillbaks den gamla designeditorn snarast!

#353 ne:

Varför kan jag inte logga in på min blogg för?? har skickat glömt lösenord, x-antal gånger sen igår? verkligen ångest att ens börja blogga här!

#354 Andreas:

Det laggar något så hemskt hos er, Fick kommentar på bloggen igå om jag svarat på och publicerat, detta är inte första gången, fick mail i morse om att jag fått denna kommentar som jag redan svart på som sagt 1 dygn tidigare.

Forum säger att man har X nya olästa inlägg, när man klickar där finns inga nya, man blir Lurad.

Hot tip! Dags för rensning av historik i servrarna, och sen hålla efter dem, dessutom se till att alla scripten fungerar som de borde...

Börjar förstå andra bloggares frustrationer över att allt segar, som varit här längre än jag.

#355 Emma:

Hejsan!
Jag kan inte visa fler inlägg än 10 stycken på startsidan, kategorisidan, alla sidor?! Jag har ändrat {% for entry in entries[:20] %} till som ni ser 20 överallt, men det fungerar inte. Men ändrar jag till under 10 så ger det effekt. Det sjukt konstiga är att om jag kopierar stilmallen och alla kodmallar till en helt ny blogg så fungerar det galant... Är det nåt fel på just "min blogg" då, eller varför är det just den bloggen som det inte funkar på? :(

MVH ledsen och bloggsugen tjej!

#356 Katan:

Jag kommer varken ihåg mitt lösenord eller email och jag kan inte ta bort min blogg! Snälla hjälp mig vill verkligen ta bort den! Hur ska jag göra?

#357 Katan:

Jag kommer varken ihåg mitt lösenord eller email och jag kan inte ta bort min blogg! Snälla hjälp mig vill verkligen ta bort den! Hur ska jag göra?

#358 linn salomonsson:

hej,jag tog bort mitt konto men mina inloggnings uppgifter finns fortfarande kvar så jag kan logga in.
tog bort den för jag ville göra om "bloggen" för det blev fel.
& när jag söker på mitt blogg namn finns det inte kvar,och jag vill ha det namnet och när jag ska använda det funkar det inte.
varför inte?

#359 lena:

Svar: jag är ute efter att skapa en hemsida här på bloggen men hittar inte hur jag gör?? finns liksom massa flikar men hur gör jag? vill ju kunna ha så att man kan klicka vidare, har en kompis som gjort en, en lika vill jag ha http://newlash.blogg.se/ en sådan,, hur göra????

#360 Carolina Ekelund:

Hej.

Jag har kopplat mitt Instagramkonto till min blogg men varför visas det inte på min blogg när man besöker den? Har kopplat bort mitt IG konto och kopplat ihop det igen för att se om det skulle fungera igen, vilketdet inte gör. Vill ju ha så bilderna från min Instagram syns på bloggen.

MVH
Carolina Ekelund

#361 Carolina Ekelund :

Hej.

Jag har kopplat mitt Instagramkonto till min blogg men varför visas det inte på min blogg när man besöker den? Har kopplat bort mitt IG konto och kopplat ihop det igen för att se om det skulle fungera igen, vilketdet inte gör. Vill ju ha så bilderna från min Instagram syns på bloggen.

MVH

#362 Anna:

Hej.

Jag har inte ändrat på något i mina inställningar,men helt plötsligt så har min text på bloggen blivit mini.Den går inte att ändra heller så att den blir större??Det är samma storlek hela tiden.

#363 Jacqline:

Jag har en jätte gammal blogg som ligger hos er som jag inte använt på år. Jag skulle vilja radera den och bli medlem på nytt men när jag testar min e-post adress så går det ej... och då har jag testat alla de jag har. Varför är min sida kvar när jag inte finns med i systemet?

#364 3milia lindmark:

Jag har bockat i att jag vill dela mina inlägg på Facebook automatiskt, men inget inlägg blir delat! vad är det för fel? gör jag fel?

#365 Deena:

Hej!
Det är en blogg som har namnet http://gossipgirls.blogg.se/ men personen har aldrig bloggat eller liknande och bloggen skapades för 2 år sen så jag undrar om jag ni kan ta bort namnet så att jag kan använda den? Vill jätte gärna ha gossipgirls som min bloggnamn men kunde tyvärr inte! Hjälp!! :)

#366 Jane Melander:

Jag fick en kod på sms från er som jag skulle fylla i på en sida, men hann inte med att se den och har gråstarr som jag ska opereras för denna månad. Nu kan jag inte sätta in bilder från kameran! Kan ni skicka koden på mail i stället?

[email protected]

Bloggadress: Kattägare.blogg.se

#367 Anonym:

hej jag kommer inte in på min blogg, vad ska jag göra?

#368 Lasse Stridfelt:

Hej undrar varför man inte kan kommentera en persons blogg utan att det ska kollas av er först ????
Tacksam för svar
Lasse Stridfelt

#369 Anonym:

Hur skapar man ett eget konto?
E så sugen på å börja blogga :-)
Det kostar inget el? å i så fall om det gör det vad kostar det då?
Mvh Elin

#370 Ellen Nilses:

Jag har bytt miniatyrbild på min profil men bilden uppdateras inte på bloggen utan jag har kvar den bilden jag hade för typ en månad sen, hur gör man för att den ska uppdateras?

#371 Emma:

Hej! Jag skulle registrera en blogg och det står att namnet är ledigt både när jag söker på namnet och när jag har klickat i det när jag ska skapa användaren, men så fort jag klickar på registerar knappen så är användarnamnet upptaget fast det inte finns en blogg med det namnet. Vad är fel?

#372 Malin Jonasson:

Hej. Jag har blivit blockerad från att komma in på min blogg. jag har lösenordsskyddat på den. Jag försökte logga in flera gånger för ja hade glömt mitt användarnamn o lösen. Hur ska ja göra för att komma in på den eftersom ja är blockad?

#373 Malin Jonasson:

Hej. Jag har blivit blockerad från att komma in på min blogg. jag har lösenordsskyddat på den. Jag försökte logga in flera gånger för ja hade glömt mitt användarnamn o lösen. Hur ska ja göra för att komma in på den eftersom ja är blockad?

#374 Rebecca:

Jag vill ta bort en blogg som jag hade förut men jag kan varken mailadressen eller lösenordet för att logga in. Hur ska jag göra? Jag har testat att maila men det fungerar inte. Skulle bli tacksam för svar.

#375 Anonym:

Varför kan jag inte söka i arkiv i min blogg? Jag upptäckte ett fel som jag vill korrigera i ett tidigare inlägg. Jag trycker på arkiv men det händer inget?? Har provat från 2 olika datorer då jag först misstänkte webläsaren...men fortfarande funkar det inte. Har det något med mina inställninar i bloggen att göra?

#376 Julia Franzen:

Hej! Är det möjligt att ta bort så att folk inte kan kommentera alls? Mvh julia

#377 Mi:

Hej!

Mina kategorier syns inte på min blogg varken när man går in som läsare och när jag skriver ett inlägg.
Dom tas även bort när jag skrivit dit dom på "baksidan" av min blogg(där jag skriver inlägg)

Vad är problemet????

#378 W:

Hur gör jag för att spara mitt arkiv om jag vill byta bloggportal?

#379 Hampus:

Hej!

Jag bloggade för länge sedan på adressen: http://theworldofhampus.blogg.se.

Jag har nu glömt bort både vilken e-mail jag använde (kan ha varit min gymnasie e-mail som inte längre existerar) och vad jag hade för lösenord. Jag är hur som helst inte längre intresserad av att bloggen finns kvar på ert nätverk och skulle gärna ta bort den! Hur ska jag gå till väga? Kan ni hjälpa mig med det?

Hälsningar,

Hampus

#380 karro:

Jag kan inte logga in då min mejl har blivit hackad. Hur tar jag bort kontot ?

#381 karro:

Jag kan inte logga in då min mejl har blivit hackad. Hur tar jag bort kontot ?

#382 Jossan:

Hej jag har köpt en domän från svenskadomäner.se men hur får jag in det i min blogg? jag har testat men det står att det inte går..

#383 Therese:

Kan inte logga in!!!??
Kan skriva in mitt användarnamn men rutan med lösen är grå o kan inte "användas"?!

#384 Linda:

Hej! När jag ska söka något inne på min blogg i sökrutan så kommer jag ingenstans och hur länkar jag till ett gammalt inlägg när jag skriver ett nytt, finns det någon inställning och hur gör man då?

#385 Catherine:

Hej! I flera veckor nu har mina inlägg hamnat huller om buller, gamla inlägg står parallellt med inlägg jag nyligen skrivit och det är en enda röra. Har jag gjort något fel? Hur kan jag fixa det?

catherine

#386 Sara:

Hej! Hur gör man sina länkar till en ''dofollow'' länk? Jag vill att de jag länkar till ska kunna se hur mycket statistik jag driver till deras hemsida.

#387 Miranda:

Min bloggdesign är helt åt skogen och hur mycket jag än återställer den så blir det inte normalt igen?!

#388 valentina :

Hej,
Jag har ett problem, när man kommer till min blogg (som läsare) dyker det upp en förfrågan om inloggning på en annans lösenordsskyddade blogg. hur kommer det sig att det blivit så, och hur får jag bort det? vore väldigt tacksam för hjälp!

#389 valentina :

Hej,
Jag har ett problem, när man kommer till min blogg (som läsare) dyker det upp en förfrågan om inloggning på en annans lösenordsskyddade blogg. hur kommer det sig att det blivit så, och hur får jag bort det? vore väldigt tacksam för hjälp!

#390 Therese Almqvist:

Hejsan, jag har glömt bort mitt lösenord. Och min gamla mail dit lösenordet skickats är borta av någon anledning. Hur gör jag för att komma in på min blogg igen genom datorn? Genom mobilen går det bra, behöver inte logga in för jag är automatiskt inloggad. Och det hära har varit i några dagar nu, vet inte ifall någon har bytt mitt lösenord och tagit bort min mail. Vill iallafall gärna ha svar så fort som möjligt. Detta är min nyare mail så svara gärna dit. Min gamla mail var [email protected]

#391 Johanna Burström:

Hej! Får man bara fråga vad som hänt med de nya koderna till designerna? Jag brukade tycka om att själv sitta och koda men med min nya blogg är det helt omöjligt. De designer som erbjuds för gratisanvändare är väl fina men vill man göra de lite mer personliga är det väldigt svårt, och de är inte särskilt flexibla heller. Ta t.ex. temat Simply Black där textfärg och rubriksbakgrundsfärg måste vara densamma, (vilket innebär att om jag t.ex. vill ha genomskinlig rubriksbakgrundfärg måste min text också bli genomskinlig). Man har inte heller särskilt stor frihet när det kommer till textstil, om man kanske vill ha permanent kursiv stil i text, eller permanent fet stil till inläggsrubrikerna i sidomenyn. Simply Black är dessutom ett av de mer flexibla temana.
Jag vet att ni lägger mer kraft på PRO-användare men att det ska vara såhär omöjligt att koda eller få någon slags personlig touch på sin gratis-blogg tycker jag är riktigt dåligt.

#392 Timothy:

Hej! Bloggen "timothy.blogg.se" har stått tom väldigt länge nu. På vissa sidor blir adressen tillgänglig igen efter några års inaktivitet. Skulle jättegärna vilja ha bloggadressen! Hur fungerar det?
Mvh Timothy :)

#393 erica:

hej! jag vill ta bort en massa gamla bilder i arkivet (inläggen är redan borttagna), måste jag verkligen klicka mig in på varje bild för att kunna ta bort dem eller kan jag markera flera på något sätt??
Mvh
Erica

#394 julia:

Hej! Något jag undrar över är att det är massor av reklam på min blogg som förstör mig blogg design! Jag har inte aktiverat att jag vill ha reklam på min blogg och då ska det inte vara någon reklam enligt blogg.se. :(

Varför har jag massor av reklam på bloggen??!!

#395 Hanne:

Hej! Den senaste veckan har min blogg sett annorlunda ut utan att jag ändrat något i designen. Det har nämligen kommit upp reklamer ovanför min header som gör att det ser fult och konstigt ut. Vet ni vad som har hänt? Hur jag kan ändra/ta bort det? Eller kan ni hjälpa mig ta bort det.

Tack på förhand!
Hanne

#396 Solin Salar:

Hejsan!

Min bloggdesign har ändrats av sig själv och det går inte att fixa problemet heller. Inläggen har flyttats från att vara i mitten till vänster. Sedan måste man scrolla ner mycket för att se headern. Hjälp!

#397 Lou Angelynn:

Hej, idag märkte jag något väldigt irriterande på min blogg och det var att 2 olika annonser/reklamer dyker upp ovanför min header när jag går in på en av mina kategorier...

Kan ni snälla hjälpa mig att få bort de eller åtminstone flytta ner de, blir galen!!?

#398 Anna:

Hej!
Med nya blogg.se så verkar det inte fungera att liksom dra i bilderna för att ändra storleken? De blir inte heller i samma storlek trots att jag fyller i samma antal pixlar..

#399 Camilla lund:

Hej! Jag avslutade mitt konto precis för att göra om allt från början. Tog bort både konto och blogg men den finns ändå kvar.
Vill starta upp bloggen på nytt med samma namn men det står nu att namnet är upptaget. Antagligen pga jag fortfarande har kvar kontot av någon anledning..så hur ska jag gå tillväga om jag vill starta upp bloggen på nytt med samma namn?
Tacksam för svar

#400 Yamina:

Hej!
Det går inte att mejla er, verkar det som?
Jag hade en blogg förut men kommer inte ihåg mailadressen eller lösenorden till den för att
kunna logga in och ta bort den.
Skulle bli tacksam om ni svarade.

#401 Therese Hedeblom:

Hej! Jag kan inte logga in på blogg.se via min iPad. iPhone och dator går bra men inte från ipaden. Jag kan inte trycka på fältet där jag ska skriva mitt lösenord och jag kan heller inte trycka på login knappen. Fältet där jag skriver användarnamn funkar. Jag kan ju heller inte komma till någon "glömt lösenord" sida så jag kan logga in via den eftersom inte länkarna funkar? Ska jag prova någon uppdatering på min iPad? Alla andra sidor och länkar fungerar.

Mvh Therese H

#402 Therese:

Nu km jag in via denna sidan "signera in" knappen. Men det funkar fortfarande inte via startsidan...

Mvh Therese

#403 elisabeth:

varför kan jag inte skaffa konto, den säger att jag skriver in fel vilket jag inte gör, vill kunna kommentera min väns blogg

#404 Emelie:

1. Skriv ner en positiv egenskap om dig själv
3. Ta en bild på dig när du håller i lappen
4. Maila in bilden till [email protected]

Varför kanske ni undrar nu. Jo så här är det. Alla människor tycker och tänker olika men det är oss själva vi ska leva med i hela livet. Att vara trygg i sig själv och framför allt att våga vara sig själv är den störta gåvan vi kan ge oss själva.

Av dessa bilder kommer jag att klippa ihop ett montage/bildpspel beroende på hur många som skickar in sina bilder. På detta sätt kan vi nå fram till människor och ge dem mer positivitet. Kan vi bara nå ut till en person som sedan vågar tro lite mer på sig själv så är jag mer än nöjd.

#405 Clara:

Hej! Sen september har det gått att logga in på min blogg men den syns inte på webben, alltså om man söker på den i sökfältet kommer den inte upp, jag har inte klickat på avsluta konto eller något sånt, det var något med att jag behövde göra något för att min blogg skulle synas igen, och jag gjorde det men den syns fortfarande inte! Kan ni snälla hjälpa mig.

#406 Clara:

Hej! Sen september har det gått att logga in på min blogg men den syns inte på webben, alltså om man söker på den i sökfältet kommer den inte upp, jag har inte klickat på avsluta konto eller något sånt, det var något med att jag behövde göra något för att min blogg skulle synas igen, och jag gjorde det men den syns fortfarande inte! Kan ni snälla hjälpa mig.

#407 Clara:

Hej! Sen september har det gått att logga in på min blogg men den syns inte på webben, alltså om man söker på den i sökfältet kommer den inte upp, jag har inte klickat på avsluta konto eller något sånt, det var något med att jag behövde göra något för att min blogg skulle synas igen, och jag gjorde det men den syns fortfarande inte! Kan ni snälla hjälpa mig.

#408 Shelly:

Hej!
Jag skaffade en ny blogg hos er igår, nu kan jag inte logga in och jag har försökt att ändra lösenord genom att skriva in min mailaddress, men då står det att min email inte finns. Detta hände även på min andra blogg. Så jag startade en ny just pågrund av det.
Vad ska jag göra?

#409 Emma:

Hej!
Jag kan inte se min statestik I blogg appen.
Finns det något att göra åt detta?
Mvh Emma

#410 Sandra:

hej! jag gillar inte när andra ska ta saker från mig, jag kan berätta hur.
Jag delar en blogg med min vän som har denna bloggen marieisaac.blogg.se . Det är inte våran blogg, utan det är en pll blogg, men det gäller inte för det. I den bloggen (pretty little liars bloggen: prettylittleliarswe.blo.gg bloggen) har jag min blogg, den som jag bara bloggar på, hon gick in i den med en kompis och tog mina koder och la in på hennes blogg. Om ni blogg.se kollar på min mymagazine.blo.gg blogg och hennes marieisaac.blogg.se ' s blogg. Så kommer ni få se att hon har tagit nästan all utan min design. Jag sa till henne men det gick inte, kan ni säga till henne eller typ inte blockera men ialafal göra något så att jag får slut på detta? Hon kommer nog bli arg på mig om jag ändrar lösenord på min blogg, så fins det inte något annat hjälp? Jag är verkligen ledsen. jag skulle ha gått igenom detta själv , men vi pratade i typ 15 minuter och hon fortsatte att inte lyssna. :(

- Sandra

#411 Sandra:

hej! jag gillar inte när andra ska ta saker från mig, jag kan berätta hur.
Jag delar en blogg med min vän som har denna bloggen marieisaac.blogg.se . Det är inte våran blogg, utan det är en pll blogg, men det gäller inte för det. I den bloggen (pretty little liars bloggen: prettylittleliarswe.blo.gg bloggen) har jag min blogg, den som jag bara bloggar på, hon gick in i den med en kompis och tog mina koder och la in på hennes blogg. Om ni blogg.se kollar på min mymagazine.blo.gg blogg och hennes marieisaac.blogg.se ' s blogg. Så kommer ni få se att hon har tagit nästan all utan min design. Jag sa till henne men det gick inte, kan ni säga till henne eller typ inte blockera men ialafal göra något så att jag får slut på detta? Hon kommer nog bli arg på mig om jag ändrar lösenord på min blogg, så fins det inte något annat hjälp? Jag är verkligen ledsen. jag skulle ha gått igenom detta själv , men vi pratade i typ 15 minuter och hon fortsatte att inte lyssna. :(

- Sandra

#412 Elisabet:

blogg.se appen har slutat att fungera i min telefon (Android). Så fort jag ska lägga till en bild får jag ett meddelande: blogg.se Stoppades eller något sådant. Jag har provat att avinstallera appen och installera den på nytt. Ingen skillnad. Så här har det varit i flera veckor nu och jag har fyllt i och skickat felrapport men inget har hänt. Vad är läget just nu? När kommer det att fungera igen? Tacksam för svar!

#413 Lovisa:

Hej jag skulle vilja ha hjälp med min blogg. och jag tycker verkligen inte om dom nya koderna för jag fattar ingenting nu :/. Så jag behöver verkligen hjälp med designen.

1. jag vill dela upp menyn och inläggen inte så mycket mellanrum men jag vill ha ungefär mellanrummet som nevnarien.se har

2. Sen vill ja ha menyn på höger sida

3. jag vill ha bredden på bloggen kanske kring 900 - 1000px

4. jag vill kunna lägga in en slideshow header med flera bilder som visas slumpmässigt och dom ska byta sida då det gått kanske 10sek jag vill lägga in själv tre header

5. jag vill ha bakgrunden grå som nevnarien.

6. jag vill ha menyn som nevnarien fattar inte hur man lägger upp kategorier i olika uppslag typ.färgen ska vara ungefär som nevnarien

7. jag vill lägga till instagram funktionen

8.jag vill ha en profilbild lika stor som nevnarien

9. headern och inläggen ska inte sitta ihop

som sagt jag vill att designen ska lika nevnarien :)

#414 Jim Lydås:

Hej.
Igår starta jag en ny blogg Gammelfolket.blogg.se
Det gick ju bra så långt som att skapa den och skriva men dela den går icke.
Jag kika runt lite och konstatera att eurasiernmolly inte heller är tillgänglig för mig.
Vad gör jag för fel??
Jag fick för mig att det inte gick att använda samma email då det kom ett medelande som tydde på detta så jag använde mig av [email protected] vilken var längesen jag använde så det visade sig vara inaktiv och så såg jag att ni inte godtog den.
Hur som helst jag jag kan inte göra något och behöver helt enkelt hjälp.

/Jim

#415 Nadine:

Hej, jag har lite problem med att komma in på min gamla blogg då jag inte tycks minnas min inloggningsadress.
Finns det något sätt jag kan komma åt min epostadress?
Tacksam för svar.

#416 Lisa:

Hej! Jag har glömt mitt lösenord och kan inte logga in på min app. Och det går inte att skicka efter det, står error!
Kan ni vara snälla och skicka ett nytt till min mejl?
Med vänliga hälsningar Lisa

#417 Alexandra Eriksson / Fotografering & Webbdesign:

Hej!

Jag kodar designer med ert tema "Egen mall". Hur kommer det sig att inte alla inlägg i ett arkiv syns? Hur gör jag för att ändra detta, vill säga, vilken kod är det jag ska lägga till?

Jag har fått höra samma sak från två andra bloggare som använder det temat. Man vill självklart att läsarna ska kunna bläddra allra längst bak i arkivet.

Hälsningar,
Alexandra

#418 Erica:

Har försökt kontakta er via mailen men den funkar inte. I ca 1 vecka nu så kan ja inte ladda upp bilder via appen.Det står bara att appen stoppats varje gång ja vill ladda upp bild. Från en dator funkar det när man loggar in på bloggen men inte via appen börjar bli rätt störande nu :/

#419 christina larsson:

MIn sida ladyhawl visas konstigt presentation på vänster sida ligger i bilden får ej bort den ska det va så då måste jag byta bolag så det kan se bra ut..

MVH
lilian Larsson ladyhawl alias

#420 christina larsson:

MIn sida ladyhawl visas konstigt presentation på vänster sida ligger i bilden får ej bort den ska det va så då måste jag byta bolag så det kan se bra ut..

MVH
lilian Larsson ladyhawl alias

#421 marlene:

Hej, vi jobbar lite om bloggar i skolan, att hitta fakta om förr och hur det är nu. Kan jag får några info om nån sida eller om jag kan får lite tips från er? tack:)

#422 linn:

Hej.
Min blogg visas i mobilversion men jag vill att den visas i webbversion. Hur gör jag så att den visas i webbversion istället? Har mailat och frågat er men ej fått svar

#423 Clara:

Hej! Jag behöver verkligen hjälp, min blogg syns inte eller kommer inte fram när jag söker i webben, men det går däremot att logga in på den, det har inte funkat sedan September! det kom en sak att jag behövde aktivera något, som jag gjorde för flera månader sedan men min blogg syns fortfarande inte! Hjälp mig snälla

#424 Sandra:

Kan man ändra så man kan använda det gamla sättet att fixa i stilmallarna och det?! Fattar ingenting av det nya och funderar starkt på att byta bloggportal..

#425 Erik:

Hur kommer man på första sidan. ?
Jag sitter i en sits där kag behöver få hjälpt att sprida mitt senaste blogg inlägg kag blir bostadslös imorgon och kommer hamna på gatan senaste 3 månaderna har ka bara flyttat runt. Och jag måste göra mig av med mina 2 chihuahua mitt ex gjorde en urkunds förfalskning på adress ändring så då kag e sjukskriven inte fick posten villet medfört att jag stått utan pengar i över 3 månader.

#426 Erik:

Hur kommer man på första sidan. ?
Jag sitter i en sits där kag behöver få hjälpt att sprida mitt senaste blogg inlägg kag blir bostadslös imorgon och kommer hamna på gatan senaste 3 månaderna har ka bara flyttat runt. Och jag måste göra mig av med mina 2 chihuahua mitt ex gjorde en urkunds förfalskning på adress ändring så då kag e sjukskriven inte fick posten villet medfört att jag stått utan pengar i över 3 månader.

#427 Erik:

Hur kommer man på första sidan. ?
Jag sitter i en sits där kag behöver få hjälpt att sprida mitt senaste blogg inlägg kag blir bostadslös imorgon och kommer hamna på gatan senaste 3 månaderna har ka bara flyttat runt. Och jag måste göra mig av med mina 2 chihuahua mitt ex gjorde en urkunds förfalskning på adress ändring så då kag e sjukskriven inte fick posten villet medfört att jag stått utan pengar i över 3 månader.

#428 Madeleine fares:

Jag kan inte logga in på min blogg... Hjälp!!!

#429 Sojaboja:

snälla kan jag få hjälp med borttagning av blogg! Har glömt lösenordet och kommer inte in! Har ingen blogg har har noll koll på hur man gör om man vill ta bort den ifall jag skulle fått lösenordet. Snälla hjälp mig! Bloggen är från när jag va liten! Har även mailat er. Tacksam för svar!

#430 Sojaboja:

snälla kan jag få hjälp med borttagning av blogg! Har glömt lösenordet och kommer inte in! Har ingen blogg har har noll koll på hur man gör om man vill ta bort den ifall jag skulle fått lösenordet. Snälla hjälp mig! Bloggen är från när jag va liten! Har även mailat er. Tacksam för svar!

#431 Sojaboja:

snälla kan jag få hjälp med borttagning av blogg! Har glömt lösenordet och kommer inte in! Har ingen blogg har har noll koll på hur man gör om man vill ta bort den ifall jag skulle fått lösenordet. Snälla hjälp mig! Bloggen är från när jag va liten! Har även mailat er. Tacksam för svar!

#432 Sojaboja:

snälla kan jag få hjälp med borttagning av blogg! Har glömt lösenordet och kommer inte in! Har ingen blogg har har noll koll på hur man gör om man vill ta bort den ifall jag skulle fått lösenordet. Snälla hjälp mig! Bloggen är från när jag va liten! Har även mailat er. Tacksam för svar!

#433 julia:

Hej på min blogg så har jag en reklam ruta som förstör min bloggdesign! Jag har inte aktiverat att jag vill ha reklam på min blogg så varför får jag det då???

#434 Patricia:

Hur får man bort reklamen ovanför inläggen?? :o snälla svara!

#435 Sanna:

Hejsan!

Idag så skulle jag logga in på min blogg men det funkade inte, så jag prövade att trycka på "glömt lösenord" för att se om jag kanske hade glömt bort mitt lösenord. När jag prövade att skicka det till min e-mail så funkade det inte. Så jag gick in istället till min e-mail och ja det gick inte ens att logga in på det. Så det jag tror är att min e-mail har automatiskt blivit avstängt och jag har bloggat i cirka två år och nu kan jag inte logga in på min blogg längre vilket gör mig otroligt besviken.

Så min fråga är, vad ska jag göra nu? Jag vill verkligen inte göra en ny blogg.

Mvh Sanna

#436 Sofia Andersson:

Hej,

jag har tidigare bloggat hos er men är nu sugen på det igen och i så fall med pro där man slipper reklam.
Men jag har några frågor:
1. Kan man köpa domännamn via er eller gör jag det själv och reggar när jag startar blogg hos er?

2. Vilka inlägg hamnar på er förstasida, är det bara utvalda eller har alla chansen?

3. Såg för ett tag sedan att ni sökte bloggar/ bloggare om inredning, är det fortfarande aktuellt?

MVH Sofia

#437 Rebecca:

Hej! Jag en blogg hos er som jag skapade för 4år sedan. Nu skulle jag vilja ta bort den men kan inte mitt lösenord. Och hade lämnat en annan hotmail än den jag använder nu.. Hur gör jag?

#438 hedvig:

Hej om man inte kommer i håg sin email adress när man ska logga in vad gör man då??

#439 desiree :

Jag blir så arg när man inte får den hjälpen man behöver, jag vill ha bort min blogg men den försvinner inte.

#440 Ulrika:

Jag har två problem.

1. Jag har flera, flera gånger försökt att ta bort mitt konto, men det funkar inte. Då jag skriver lösenordet och klickar på ta bort, händer inget. Då ja gör det igen kommer det upp en ruta att jag har tagit bort mitt konto och att jag blivit utloggad. Jag skriver igen och då kommer jag till startsidan. Men mitt konto är alltid fortfarande kvar. Vad ska jag göra? Jag har tagit bort själva bloggen tidigare, men det går inte att ta bort kontot..??

2. Jag tog bort bloggen för att jag ville starta om med samma domännamn, fast det var flera månader sen och namnet är inte tillgängligt för registrering än. Då jag söker på ulrikatag.blogg.se kommer det upp "Bloggen är borttagen. Domännamnet finns inte tillgängligt för registrering än." ??

Jag vill verkligen åt det domännamnet och radera det kontot, men det går inte. Hjälp mig!!

#441 jennifer:

Hej. Snälla hjälp mig. Kan ni se mina inloggningsuppgifter till den här bloggen? Oavsett var jag loggar in hittar jag den inte.:( jätte tacksam för svar // JH

#442 jennifer:

Hej. Snälla hjälp mig. Kan ni se mina inloggningsuppgifter till den här bloggen? Oavsett var jag loggar in hittar jag den inte.:( jätte tacksam för svar // JH

#443 Hasime:

Hur långt tid tar de för er att svara!! Detta är tredje gången jag skriver till er!

Eran email existerar ej! så står det när jag försöker skriva till er!! därför har jag skrivit här till er för tredje gången!!

#444 Kajsa:

Hej, jag har nyss ändrat mitt lösenordskydd, men det verkar inte fungera och nu är jag själv blockerad så jag kommer inte in på själva bloggen så jag ser den som läsare. Kan detta hävas på något sätt?

#445 Emma:

Hej!
Jag råkade ta bort min blogg som hette Emmalj.blogg.se
Finns det någon möjlghet att återskapa min blogg?

Tack för Hjälpen!
Emma

#446 Jessica:

Hej! Av någon anledning kände jag för att byta design så kollade lite på era gratismallar. När jag testade och inte vart nöjd försökte jag byta tillbaka. Har varit en trogen bloggare hos er sedan 2008. Jag har tidigare (innan ni ändrade stilmallar osv..) kunnat fixa allt själv med lite hjälp av Google. Nu har jag ett problem och vet inte hur jag ska få tillbaka min gamla design! Det är så mycket som inte stämmer, hade sparat min tidigare design på facebook. MEN allt jag hade innan kom inte fram. På startsidan ser allt så bra ut, men så fort man klickar på annat så är de saker jag försökt ändra på. Dessutom har reklamskylten hamnat vid headern... SNÄLLA HJÄLP!! Hur gör jag? vill inte behöva radera bloggen för en så här sak och jag är väldigt petig. Uppskattar er svar snälla.. MVH Jessica

Kanske dåligt förklarat men är väldigt ledsen och förvirrad =(

#447 cia:

Hej, jag fick inte namnet jag skrev när jag la upp min blogg, av någon anledning hängde inte siffrorna med. Måste jag börja om på nytt eller kan ni hjälpa mig byta namn.

#448 Jessica Pettersson:

Hur tar jag bort panorama annonsen från min blogg?

#449 Madeleine Nehro:

Hejsan! Köpte PRO för 499kr för att behålla mitt domän men nu funkar inte bloggen alls.. Behöver hjälp ASAP tappar alla min läsare just nu, min adress verkar va blockad hos Loopia. Kan ni kolla upp de här??

Ring mig gärna med frågor/svar: 0707649298

#450 Vilma:

Snälla snälla byt tillbaks till den vanliga mallen igen. Jag vill ju blogga här men det går ju åt fanders om jag ska försöka mig på att ändra i designen igen. Jag tror att jag byter nu....hejdå blogg.se

#451 MissLollipom:

Hej jag undrar hur det är med blogg.se appen man kan inte se sin statistik där eller är det bara jag som gör något fel?

#452 MissLollipom:

Hej jag undrar hur det är med blogg.se appen man kan inte se sin statistik där eller är det bara jag som gör något fel?

#453 MissLollipom:

Hej jag undrar hur det är med blogg.se appen man kan inte se sin statistik där eller är det bara jag som gör något fel?

#454 MissLollipom:

Hej jag undrar hur det är med blogg.se appen man kan inte se sin statistik där eller är det bara jag som gör något fel?

#455 Belinda:

Jag gjorde min blogg 2012 och mina bilder där är med på google. Jag kan inte ta bort kontot eftersom jag inte minns vilken mail jag har på kontot! Mitt konto heter happybell.blogg.se! Och bilderna måste bort från google, helst hela kontot! Hjälp

#456 Belinda Jönsson:

Akut så svara så snabbt som möjligt! Kontot måste verkligen bort! Tack!

#457 Belinda Jönsson:

Akut så svara så snabbt som möjligt! Kontot måste verkligen bort! Tack!

#458 Belinda Jönsson:

Akut så svara så snabbt som möjligt! Kontot måste verkligen bort! Tack!

#459 Belinda Jönsson:

Akut så svara så snabbt som möjligt! Kontot måste verkligen bort! Tack!

#460 Belinda Jönsson:

Akut så svara så snabbt som möjligt! Kontot måste verkligen bort! Tack!

#461 Belinda Jönsson:

Akut så svara så snabbt som möjligt! Kontot måste verkligen bort! Tack!

#462 Mathilda Fransson:

hej! vi vill ta bort våran blogg... hur gör man??

#463 Hanna:

Jag tog bort min blogg inatt, men ångrar mig nu. Går det att få tillbaka den? Jag kan fortfarande logga in och komma åt alla mina inlägg osv.

#464 Malin:

jag undrar om det finns nån chans att få bort en gammal blogg till mig. har inte kunnat lösenordet eller min epostadress till boggen, snälla hjälp

#465 Evelyn:

Jag har glömt mitt lösen till min blogg o har också glömt vilken mail jag använde..jag måste verkligen få bort min blogg,kan man på nåt sätt fixa de,eller iaf så att de inte syns när man söker på ens namn på google

#466 Blerta:

Hej!
Jag har en blogg sen år tillbaka på blogg.se & vill göra mig av med den.
Försökte återställa lösenordet men länken ni skickar går varken att klicka på samt att kopiera & klistra in .. Finns det möjligheter att ni kan ta bort bloggen åt mig :) ?

#467 Marlene Olsson:

Ni på blogg.se är ju ett skämt. Först registrerar jag en blogg som jag börjar skriva på. Men får inget mejl tillbaka- men jag är inne och skriver och den är ute på nätet! Jag mejlar er. Ni säger att "kundtjänst tittar på det " men ingen gör nåt åt det! När jag försökte logga in fick jag meddelandet att min emejl inte existerar på blogg.se! Och när jag går tillbaka på registrera blogg står det att min bloggadress är upptagen!!! Hur lyckades ni med det? Vet ni vad jag gjorde? Jag reggade en ny blogg med tvärlik adress. Den åts upp av reklam! Man såg inte vad bloggen hette. Det ändå som var är ert förprogrammerade "välkommen till min nya blogg " och det har ni förinställda svaret: lycka till med bloggandet! Det knäppaste med detta är att bloggen jag inte kan logga in på - den är nästan ingen reklam alls på. Och alltså har ni gjort detta medvetet!! Jag rekommenderar INTE denna bloggtjänst! Allt ni vill är att tjäna pengar på det jag skrev. Ni vägrar ta bort den. Jag har god lust att polisanmäla er. Ta bort bloggen!!! Vem vill ha era nedlusade reklambloggar!? sKÄMS på er !!! Äckligt vidrigt. Värre en porr x

#468 Marlene Olsson:

Ni på blogg.se är ju ett skämt. Först registrerar jag en blogg som jag börjar skriva på. Men får inget mejl tillbaka- men jag är inne och skriver och den är ute på nätet! Jag mejlar er. Ni säger att "kundtjänst tittar på det " men ingen gör nåt åt det! När jag försökte logga in fick jag meddelandet att min emejl inte existerar på blogg.se! Och när jag går tillbaka på registrera blogg står det att min bloggadress är upptagen!!! Hur lyckades ni med det? Vet ni vad jag gjorde? Jag reggade en ny blogg med tvärlik adress. Den åts upp av reklam! Man såg inte vad bloggen hette. Det ändå som var är ert förprogrammerade "välkommen till min nya blogg " och det har ni förinställda svaret: lycka till med bloggandet! Det knäppaste med detta är att bloggen jag inte kan logga in på - den är nästan ingen reklam alls på. Och alltså har ni gjort detta medvetet!! Jag rekommenderar INTE denna bloggtjänst! Allt ni vill är att tjäna pengar på det jag skrev. Ni vägrar ta bort den. Jag har god lust att polisanmäla er. Ta bort bloggen!!! Vem vill ha era nedlusade reklambloggar!? sKÄMS på er !!! Äckligt vidrigt. Värre en porr x

#469 Marlene Olsson:

Ni på blogg.se är ju ett skämt. Först registrerar jag en blogg som jag börjar skriva på. Men får inget mejl tillbaka- men jag är inne och skriver och den är ute på nätet! Jag mejlar er. Ni säger att "kundtjänst tittar på det " men ingen gör nåt åt det! När jag försökte logga in fick jag meddelandet att min emejl inte existerar på blogg.se! Och när jag går tillbaka på registrera blogg står det att min bloggadress är upptagen!!! Hur lyckades ni med det? Vet ni vad jag gjorde? Jag reggade en ny blogg med tvärlik adress. Den åts upp av reklam! Man såg inte vad bloggen hette. Det ändå som var är ert förprogrammerade "välkommen till min nya blogg " och det har ni förinställda svaret: lycka till med bloggandet! Det knäppaste med detta är att bloggen jag inte kan logga in på - den är nästan ingen reklam alls på. Och alltså har ni gjort detta medvetet!! Jag rekommenderar INTE denna bloggtjänst! Allt ni vill är att tjäna pengar på det jag skrev. Ni vägrar ta bort den. Jag har god lust att polisanmäla er. Ta bort bloggen!!! Vem vill ha era nedlusade reklambloggar!? sKÄMS på er !!! Äckligt vidrigt. Värre en porr x

#470 Marlene Olsson:

Ni på blogg.se är ju ett skämt. Först registrerar jag en blogg som jag börjar skriva på. Men får inget mejl tillbaka- men jag är inne och skriver och den är ute på nätet! Jag mejlar er. Ni säger att "kundtjänst tittar på det " men ingen gör nåt åt det! När jag försökte logga in fick jag meddelandet att min emejl inte existerar på blogg.se! Och när jag går tillbaka på registrera blogg står det att min bloggadress är upptagen!!! Hur lyckades ni med det? Vet ni vad jag gjorde? Jag reggade en ny blogg med tvärlik adress. Den åts upp av reklam! Man såg inte vad bloggen hette. Det ändå som var är ert förprogrammerade "välkommen till min nya blogg " och det har ni förinställda svaret: lycka till med bloggandet! Det knäppaste med detta är att bloggen jag inte kan logga in på - den är nästan ingen reklam alls på. Och alltså har ni gjort detta medvetet!! Jag rekommenderar INTE denna bloggtjänst! Allt ni vill är att tjäna pengar på det jag skrev. Ni vägrar ta bort den. Jag har god lust att polisanmäla er. Ta bort bloggen!!! Vem vill ha era nedlusade reklambloggar!? sKÄMS på er !!! Äckligt vidrigt. Värre en porr x

#471 Marlene Olsson:

Ni på blogg.se är ju ett skämt. Först registrerar jag en blogg som jag börjar skriva på. Men får inget mejl tillbaka- men jag är inne och skriver och den är ute på nätet! Jag mejlar er. Ni säger att "kundtjänst tittar på det " men ingen gör nåt åt det! När jag försökte logga in fick jag meddelandet att min emejl inte existerar på blogg.se! Och när jag går tillbaka på registrera blogg står det att min bloggadress är upptagen!!! Hur lyckades ni med det? Vet ni vad jag gjorde? Jag reggade en ny blogg med tvärlik adress. Den åts upp av reklam! Man såg inte vad bloggen hette. Det ändå som var är ert förprogrammerade "välkommen till min nya blogg " och det har ni förinställda svaret: lycka till med bloggandet! Det knäppaste med detta är att bloggen jag inte kan logga in på - den är nästan ingen reklam alls på. Och alltså har ni gjort detta medvetet!! Jag rekommenderar INTE denna bloggtjänst! Allt ni vill är att tjäna pengar på det jag skrev. Ni vägrar ta bort den. Jag har god lust att polisanmäla er. Ta bort bloggen!!! Vem vill ha era nedlusade reklambloggar!? sKÄMS på er !!! Äckligt vidrigt. Värre en porr x

#472 Marlene Olsson:

Ni på blogg.se är ju ett skämt. Först registrerar jag en blogg som jag börjar skriva på. Men får inget mejl tillbaka- men jag är inne och skriver och den är ute på nätet! Jag mejlar er. Ni säger att "kundtjänst tittar på det " men ingen gör nåt åt det! När jag försökte logga in fick jag meddelandet att min emejl inte existerar på blogg.se! Och när jag går tillbaka på registrera blogg står det att min bloggadress är upptagen!!! Hur lyckades ni med det? Vet ni vad jag gjorde? Jag reggade en ny blogg med tvärlik adress. Den åts upp av reklam! Man såg inte vad bloggen hette. Det ändå som var är ert förprogrammerade "välkommen till min nya blogg " och det har ni förinställda svaret: lycka till med bloggandet! Det knäppaste med detta är att bloggen jag inte kan logga in på - den är nästan ingen reklam alls på. Och alltså har ni gjort detta medvetet!! Jag rekommenderar INTE denna bloggtjänst! Allt ni vill är att tjäna pengar på det jag skrev. Ni vägrar ta bort den. Jag har god lust att polisanmäla er. Ta bort bloggen!!! Vem vill ha era nedlusade reklambloggar!? sKÄMS på er !!! Äckligt vidrigt. Värre en porr x

#473 Marlene Olsson:

Ni på blogg.se är ju ett skämt. Först registrerar jag en blogg som jag börjar skriva på. Men får inget mejl tillbaka- men jag är inne och skriver och den är ute på nätet! Jag mejlar er. Ni säger att "kundtjänst tittar på det " men ingen gör nåt åt det! När jag försökte logga in fick jag meddelandet att min emejl inte existerar på blogg.se! Och när jag går tillbaka på registrera blogg står det att min bloggadress är upptagen!!! Hur lyckades ni med det? Vet ni vad jag gjorde? Jag reggade en ny blogg med tvärlik adress. Den åts upp av reklam! Man såg inte vad bloggen hette. Det ändå som var är ert förprogrammerade "välkommen till min nya blogg " och det har ni förinställda svaret: lycka till med bloggandet! Det knäppaste med detta är att bloggen jag inte kan logga in på - den är nästan ingen reklam alls på. Och alltså har ni gjort detta medvetet!! Jag rekommenderar INTE denna bloggtjänst! Allt ni vill är att tjäna pengar på det jag skrev. Ni vägrar ta bort den. Jag har god lust att polisanmäla er. Ta bort bloggen!!! Vem vill ha era nedlusade reklambloggar!? sKÄMS på er !!! Äckligt vidrigt. Värre en porr x

#474 Marlene Olsson:

Ni på blogg.se är ju ett skämt. Först registrerar jag en blogg som jag börjar skriva på. Men får inget mejl tillbaka- men jag är inne och skriver och den är ute på nätet! Jag mejlar er. Ni säger att "kundtjänst tittar på det " men ingen gör nåt åt det! När jag försökte logga in fick jag meddelandet att min emejl inte existerar på blogg.se! Och när jag går tillbaka på registrera blogg står det att min bloggadress är upptagen!!! Hur lyckades ni med det? Vet ni vad jag gjorde? Jag reggade en ny blogg med tvärlik adress. Den åts upp av reklam! Man såg inte vad bloggen hette. Det ändå som var är ert förprogrammerade "välkommen till min nya blogg " och det har ni förinställda svaret: lycka till med bloggandet! Det knäppaste med detta är att bloggen jag inte kan logga in på - den är nästan ingen reklam alls på. Och alltså har ni gjort detta medvetet!! Jag rekommenderar INTE denna bloggtjänst! Allt ni vill är att tjäna pengar på det jag skrev. Ni vägrar ta bort den. Jag har god lust att polisanmäla er. Ta bort bloggen!!! Vem vill ha era nedlusade reklambloggar!? sKÄMS på er !!! Äckligt vidrigt. Värre en porr x

#475 Marlene Olsson:

Ni på blogg.se är ju ett skämt. Först registrerar jag en blogg som jag börjar skriva på. Men får inget mejl tillbaka- men jag är inne och skriver och den är ute på nätet! Jag mejlar er. Ni säger att "kundtjänst tittar på det " men ingen gör nåt åt det! När jag försökte logga in fick jag meddelandet att min emejl inte existerar på blogg.se! Och när jag går tillbaka på registrera blogg står det att min bloggadress är upptagen!!! Hur lyckades ni med det? Vet ni vad jag gjorde? Jag reggade en ny blogg med tvärlik adress. Den åts upp av reklam! Man såg inte vad bloggen hette. Det ändå som var är ert förprogrammerade "välkommen till min nya blogg " och det har ni förinställda svaret: lycka till med bloggandet! Det knäppaste med detta är att bloggen jag inte kan logga in på - den är nästan ingen reklam alls på. Och alltså har ni gjort detta medvetet!! Jag rekommenderar INTE denna bloggtjänst! Allt ni vill är att tjäna pengar på det jag skrev. Ni vägrar ta bort den. Jag har god lust att polisanmäla er. Ta bort bloggen!!! Vem vill ha era nedlusade reklambloggar!? sKÄMS på er !!! Äckligt vidrigt. Värre en porr. Idioter! Ni har ju lurat alla!!!!!! Anmälan på ER!!!

#476 Marlene Olsson:

Ni på blogg.se är ju ett skämt. Först registrerar jag en blogg som jag börjar skriva på. Men får inget mejl tillbaka- men jag är inne och skriver och den är ute på nätet! Jag mejlar er. Ni säger att "kundtjänst tittar på det " men ingen gör nåt åt det! När jag försökte logga in fick jag meddelandet att min emejl inte existerar på blogg.se! Och när jag går tillbaka på registrera blogg står det att min bloggadress är upptagen!!! Hur lyckades ni med det? Vet ni vad jag gjorde? Jag reggade en ny blogg med tvärlik adress. Den åts upp av reklam! Man såg inte vad bloggen hette. Det ändå som var är ert förprogrammerade "välkommen till min nya blogg " och det har ni förinställda svaret: lycka till med bloggandet! Det knäppaste med detta är att bloggen jag inte kan logga in på - den är nästan ingen reklam alls på. Och alltså har ni gjort detta medvetet!! Jag rekommenderar INTE denna bloggtjänst! Allt ni vill är att tjäna pengar på det jag skrev. Ni vägrar ta bort den. Jag har god lust att polisanmäla er. Ta bort bloggen!!! Vem vill ha era nedlusade reklambloggar!? sKÄMS på er !!! Äckligt vidrigt. Värre en porr. Idioter! Ni har ju lurat alla!!!!!! Anmälan på ER!!!

#477 Hrktggjftggg:

Ni på blogg.se är ju ett skämt. Först registrerar jag en blogg som jag börjar skriva på. Men får inget mejl tillbaka- men jag är inne och skriver och den är ute på nätet! Jag mejlar er. Ni säger att "kundtjänst tittar på det " men ingen gör nåt åt det! När jag försökte logga in fick jag meddelandet att min emejl inte existerar på blogg.se! Och när jag går tillbaka på registrera blogg står det att min bloggadress är upptagen!!! Hur lyckades ni med det? Vet ni vad jag gjorde? Jag reggade en ny blogg med tvärlik adress. Den åts upp av reklam! Man såg inte vad bloggen hette. Det ändå som var är ert förprogrammerade "välkommen till min nya blogg " och det har ni förinställda svaret: lycka till med bloggandet! Det knäppaste med detta är att bloggen jag inte kan logga in på - den är nästan ingen reklam alls på. Och alltså har ni gjort detta medvetet!! Jag rekommenderar INTE denna bloggtjänst! Allt ni vill är att tjäna pengar på det jag skrev. Ni vägrar ta bort den. Jag har god lust att polisanmäla er. Ta bort bloggen!!! Vem vill ha era nedlusade reklambloggar!? sKÄMS på er !!! Äckligt vidrigt. Värre en porr. Idioter! Ni har ju lurat alla!!!!!! Anmälan på ER!!!

#478 Hrktggjftggg:

Ni på blogg.se är ju ett skämt. Först registrerar jag en blogg som jag börjar skriva på. Men får inget mejl tillbaka- men jag är inne och skriver och den är ute på nätet! Jag mejlar er. Ni säger att "kundtjänst tittar på det " men ingen gör nåt åt det! När jag försökte logga in fick jag meddelandet att min emejl inte existerar på blogg.se! Och när jag går tillbaka på registrera blogg står det att min bloggadress är upptagen!!! Hur lyckades ni med det? Vet ni vad jag gjorde? Jag reggade en ny blogg med tvärlik adress. Den åts upp av reklam! Man såg inte vad bloggen hette. Det ändå som var är ert förprogrammerade "välkommen till min nya blogg " och det har ni förinställda svaret: lycka till med bloggandet! Det knäppaste med detta är att bloggen jag inte kan logga in på - den är nästan ingen reklam alls på. Och alltså har ni gjort detta medvetet!! Jag rekommenderar INTE denna bloggtjänst! Allt ni vill är att tjäna pengar på det jag skrev. Ni vägrar ta bort den. Jag har god lust att polisanmäla er. Ta bort bloggen!!! Vem vill ha era nedlusade reklambloggar!? sKÄMS på er !!! Äckligt vidrigt. Värre en porr. Idioter! Ni har ju lurat alla!!!!!! Anmälan på ER!!!

#479 Hrktggjftggg:

Ni på blogg.se är ju ett skämt. Först registrerar jag en blogg som jag börjar skriva på. Men får inget mejl tillbaka- men jag är inne och skriver och den är ute på nätet! Jag mejlar er. Ni säger att "kundtjänst tittar på det " men ingen gör nåt åt det! När jag försökte logga in fick jag meddelandet att min emejl inte existerar på blogg.se! Och när jag går tillbaka på registrera blogg står det att min bloggadress är upptagen!!! Hur lyckades ni med det? Vet ni vad jag gjorde? Jag reggade en ny blogg med tvärlik adress. Den åts upp av reklam! Man såg inte vad bloggen hette. Det ändå som var är ert förprogrammerade "välkommen till min nya blogg " och det har ni förinställda svaret: lycka till med bloggandet! Det knäppaste med detta är att bloggen jag inte kan logga in på - den är nästan ingen reklam alls på. Och alltså har ni gjort detta medvetet!! Jag rekommenderar INTE denna bloggtjänst! Allt ni vill är att tjäna pengar på det jag skrev. Ni vägrar ta bort den. Jag har god lust att polisanmäla er. Ta bort bloggen!!! Vem vill ha era nedlusade reklambloggar!? sKÄMS på er !!! Äckligt vidrigt. Värre en porr. Idioter! Ni har ju lurat alla!!!!!! Anmälan på ER!!!

#480 Hrktggjftggg:

Ni på blogg.se är ju ett skämt. Först registrerar jag en blogg som jag börjar skriva på. Men får inget mejl tillbaka- men jag är inne och skriver och den är ute på nätet! Jag mejlar er. Ni säger att "kundtjänst tittar på det " men ingen gör nåt åt det! När jag försökte logga in fick jag meddelandet att min emejl inte existerar på blogg.se! Och när jag går tillbaka på registrera blogg står det att min bloggadress är upptagen!!! Hur lyckades ni med det? Vet ni vad jag gjorde? Jag reggade en ny blogg med tvärlik adress. Den åts upp av reklam! Man såg inte vad bloggen hette. Det ändå som var är ert förprogrammerade "välkommen till min nya blogg " och det har ni förinställda svaret: lycka till med bloggandet! Det knäppaste med detta är att bloggen jag inte kan logga in på - den är nästan ingen reklam alls på. Och alltså har ni gjort detta medvetet!! Jag rekommenderar INTE denna bloggtjänst! Allt ni vill är att tjäna pengar på det jag skrev. Ni vägrar ta bort den. Jag har god lust att polisanmäla er. Ta bort bloggen!!! Vem vill ha era nedlusade reklambloggar!? sKÄMS på er !!! Äckligt vidrigt. Värre en porr. Idioter! Ni har ju lurat alla!!!!!! Anmälan på ER!!!

#481 Hrktggjftggg:

Ni på blogg.se är ju ett skämt. Först registrerar jag en blogg som jag börjar skriva på. Men får inget mejl tillbaka- men jag är inne och skriver och den är ute på nätet! Jag mejlar er. Ni säger att "kundtjänst tittar på det " men ingen gör nåt åt det! När jag försökte logga in fick jag meddelandet att min emejl inte existerar på blogg.se! Och när jag går tillbaka på registrera blogg står det att min bloggadress är upptagen!!! Hur lyckades ni med det? Vet ni vad jag gjorde? Jag reggade en ny blogg med tvärlik adress. Den åts upp av reklam! Man såg inte vad bloggen hette. Det ändå som var är ert förprogrammerade "välkommen till min nya blogg " och det har ni förinställda svaret: lycka till med bloggandet! Det knäppaste med detta är att bloggen jag inte kan logga in på - den är nästan ingen reklam alls på. Och alltså har ni gjort detta medvetet!! Jag rekommenderar INTE denna bloggtjänst! Allt ni vill är att tjäna pengar på det jag skrev. Ni vägrar ta bort den. Jag har god lust att polisanmäla er. Ta bort bloggen!!! Vem vill ha era nedlusade reklambloggar!? sKÄMS på er !!! Äckligt vidrigt. Värre en porr. Idioter! Ni har ju lurat alla!!!!!! Anmälan på ER!!!

#482 Hrktggjftggg:

Ni på blogg.se är ju ett skämt. Först registrerar jag en blogg som jag börjar skriva på. Men får inget mejl tillbaka- men jag är inne och skriver och den är ute på nätet! Jag mejlar er. Ni säger att "kundtjänst tittar på det " men ingen gör nåt åt det! När jag försökte logga in fick jag meddelandet att min emejl inte existerar på blogg.se! Och när jag går tillbaka på registrera blogg står det att min bloggadress är upptagen!!! Hur lyckades ni med det? Vet ni vad jag gjorde? Jag reggade en ny blogg med tvärlik adress. Den åts upp av reklam! Man såg inte vad bloggen hette. Det ändå som var är ert förprogrammerade "välkommen till min nya blogg " och det har ni förinställda svaret: lycka till med bloggandet! Det knäppaste med detta är att bloggen jag inte kan logga in på - den är nästan ingen reklam alls på. Och alltså har ni gjort detta medvetet!! Jag rekommenderar INTE denna bloggtjänst! Allt ni vill är att tjäna pengar på det jag skrev. Ni vägrar ta bort den. Jag har god lust att polisanmäla er. Ta bort bloggen!!! Vem vill ha era nedlusade reklambloggar!? sKÄMS på er !!! Äckligt vidrigt. Värre en porr. Idioter! Ni har ju lurat alla!!!!!! Anmälan på ER!!!

#483 Hrktggjftggg:

Ni på blogg.se är ju ett skämt. Först registrerar jag en blogg som jag börjar skriva på. Men får inget mejl tillbaka- men jag är inne och skriver och den är ute på nätet! Jag mejlar er. Ni säger att "kundtjänst tittar på det " men ingen gör nåt åt det! När jag försökte logga in fick jag meddelandet att min emejl inte existerar på blogg.se! Och när jag går tillbaka på registrera blogg står det att min bloggadress är upptagen!!! Hur lyckades ni med det? Vet ni vad jag gjorde? Jag reggade en ny blogg med tvärlik adress. Den åts upp av reklam! Man såg inte vad bloggen hette. Det ändå som var är ert förprogrammerade "välkommen till min nya blogg " och det har ni förinställda svaret: lycka till med bloggandet! Det knäppaste med detta är att bloggen jag inte kan logga in på - den är nästan ingen reklam alls på. Och alltså har ni gjort detta medvetet!! Jag rekommenderar INTE denna bloggtjänst! Allt ni vill är att tjäna pengar på det jag skrev. Ni vägrar ta bort den. Jag har god lust att polisanmäla er. Ta bort bloggen!!! Vem vill ha era nedlusade reklambloggar!? sKÄMS på er !!! Äckligt vidrigt. Värre en porr. Idioter! Ni har ju lurat alla!!!!!! Anmälan på ER!!!

#484 Hrktggjftggg:

Ni på blogg.se är ju ett skämt. Först registrerar jag en blogg som jag börjar skriva på. Men får inget mejl tillbaka- men jag är inne och skriver och den är ute på nätet! Jag mejlar er. Ni säger att "kundtjänst tittar på det " men ingen gör nåt åt det! När jag försökte logga in fick jag meddelandet att min emejl inte existerar på blogg.se! Och när jag går tillbaka på registrera blogg står det att min bloggadress är upptagen!!! Hur lyckades ni med det? Vet ni vad jag gjorde? Jag reggade en ny blogg med tvärlik adress. Den åts upp av reklam! Man såg inte vad bloggen hette. Det ändå som var är ert förprogrammerade "välkommen till min nya blogg " och det har ni förinställda svaret: lycka till med bloggandet! Det knäppaste med detta är att bloggen jag inte kan logga in på - den är nästan ingen reklam alls på. Och alltså har ni gjort detta medvetet!! Jag rekommenderar INTE denna bloggtjänst! Allt ni vill är att tjäna pengar på det jag skrev. Ni vägrar ta bort den. Jag har god lust att polisanmäla er. Ta bort bloggen!!! Vem vill ha era nedlusade reklambloggar!? sKÄMS på er !!! Äckligt vidrigt. Värre en porr. Idioter! Ni har ju lurat alla!!!!!! Anmälan på ER!!!

#485 Hrktggjftggg:

Ni på blogg.se är ju ett skämt. Först registrerar jag en blogg som jag börjar skriva på. Men får inget mejl tillbaka- men jag är inne och skriver och den är ute på nätet! Jag mejlar er. Ni säger att "kundtjänst tittar på det " men ingen gör nåt åt det! När jag försökte logga in fick jag meddelandet att min emejl inte existerar på blogg.se! Och när jag går tillbaka på registrera blogg står det att min bloggadress är upptagen!!! Hur lyckades ni med det? Vet ni vad jag gjorde? Jag reggade en ny blogg med tvärlik adress. Den åts upp av reklam! Man såg inte vad bloggen hette. Det ändå som var är ert förprogrammerade "välkommen till min nya blogg " och det har ni förinställda svaret: lycka till med bloggandet! Det knäppaste med detta är att bloggen jag inte kan logga in på - den är nästan ingen reklam alls på. Och alltså har ni gjort detta medvetet!! Jag rekommenderar INTE denna bloggtjänst! Allt ni vill är att tjäna pengar på det jag skrev. Ni vägrar ta bort den. Jag har god lust att polisanmäla er. Ta bort bloggen!!! Vem vill ha era nedlusade reklambloggar!? sKÄMS på er !!! Äckligt vidrigt. Värre en porr. Idioter! Ni har ju lurat alla!!!!!! Anmälan på ER!!!

#486 Nathalie:

Hej! Jag har hjälpt en bekant med en blogg till henne www.monicastickverkstad.blogg.se och vill nu byta till hennes mailadress på "inställningar" så jag slipper få alla mailen till mig.

Det fungerade inte med hennes mailadress, då skapade jag en helt ny men trots det får jag felmeddelandet "Epostadressen används redan"

Jag skapade mailadressen för bokstavligen 2 min sen, det är helt omöjligt att den redan används.. ^^

Hur ska jag lösa detta? Vill inte ha mailen till mig då det är hennes blogg!

#487 paulina :

Hej, det har stått nu i 2 dagar att jag har haft 0 besökare även fast jag fått kommentarer och vet att jag haft några besökare. Varför är det så?

#488 Sara:

Hej.
Jag har precis skapat en blogg men jag kan inte komma in på den och se hur den ser ut. Det står att jag har blivit blockad för efter för många inloggningsförsök men jag har inget lösenord för bloggen. Hur gör jag?

#489 Mathilda:

Hej!
Jag har väldigt stora problem med att få min blogg att ladda. Den stannar upp och inlägg går inte att kolla. Hela bloggen fryser, har testat att kolla på mobilen också och det är samma sak där. Är det ett problem som går att lösas?

#490 Marianne Nilsson:

Vad gör man om man kommer bara fram till översokt på min bloggsida.. där stämmer mitt namn o lösen.
Sedan ska jag titta på min sida o där fungerar inte mitt lösenord ,så det står nekad återkomst.
Nu har jag försökt med allt tamme den ,men nu gick jag bet .
Hur kan jag komma fram till min bloggsida ,o se vad skrivet o skriver o Hur gör jag för att få nytt användarnamn olösenord som stämmer så jag kommer in på min egen blogg .Tackar på förhand för hjälpen ....
Vänliga hälsningar Marianne

#491 Marianne Nilsson:

ja vill gärna ha hjälp eftersom jag är blockad o återkomst nekad. till min egen bloggsida, verkar inte klokt..
har glömt lösenskyddat användarnamn o lösnord ..<
Tack så mycket på förhand för hjälpen ..ordet o

#492 Steve Rubman:

Hej,

Behöver du 100% Finance? Jag är Steve Rubman, chef för dataresurser i Concentra Financial Solutions. Vi är företags långivare i Storbritannien Amerikas / Europa / Asien / Kanada / Australien. Jag kan serva din finansiella behov med mindre återbetalning problem det är därför vi finansierar du för bara 3%. Oavsett dina omständigheter, egenföretagare, pensionär, har en dålig kreditvärdighet, kan vi hjälpa till. Flexibel återbetalning under 2 till 20 år.


. 1 Full Namn: .................
. 2 Kontakt Adress: .......
. 3 Lånebelopp behövs: .....
. 4 varaktighet Lån: ........
. 5 Direkt Telefonnummer: ....
. 6 Privat e-postadress: ..........

Vänliga hälsningar,
Mr.Steve Rubman,
Chef för dataresurser
E-postadress: [email protected]

#493 Evelina Andersson:

Hej blogg.se!
Jag har ett viktigt problem. Jag har två bloggar här hos er som jag omgående vill få bort men jag vet ej vad jag har för mail till dom eller lösenord då det är gamla blogggar. Jag hoppas ni kan hjälpa mig.
Dom två bloggarna jag vill få bort är dessa:
http://evaevelinaandersson.blogg.se/
http://evaeveliinaandersson.blogg.se/

#494 Kristina:

DÖD:) ni har gått om döda bloggar!! BLÄH! Ta bort.

#495 josefiinpe:

Hej jag kan inte logga in på min blogg i mobilappen. Står att det blir inloggningsfel och fråga om fel lösen fastän det är rätt? dubbelkollat typ 10 ggr om... hur löser jag det?

#496 Robex Lundgren:

finns de nummer om man behöver hjälp med bloggen

#497 emelietapper:

hej efter mycke tjat ska jag återuppta mitt bloggande.
men jag kommer inte in på min blogg.
jag har inte lagt ner den på något vis utan den har legat vilande. jag har begärt nytt lösen men länken fungerar inte. hur gör jag för att komma in?
jag hittar ju bloggen när jag googlar (vandrandeklitoris)har jag fel användarnamn och lösen.
mvh emelie tapper

#498 kristina ponting:

http://skargardsdoktorn.blogg.se/index.html inte mycket att hänga i julgranen! KRAM

#499 mona:

Jag kommer inte in på bloggen nu när jag har startat en blogg...säger att jag har fel lösen och mail

#500 Malin Wärja:

Hur flyttar jag annonsen så att den inte ligger direkt under header utan mellan inläggen istället?

#501 Sara Söderberg :

Hej!
Jag kan inte ladda upp bilder när jag bloggar från mobilen. Den lilla blåa kameran man trycker på för att ladda upp dem, täcks av tangentbordet på telefonen. Jag vet inte vad jag ska göra. Har alltid många bilder i mina inlägg. Är det något som går att fixa? Jag har raderat appen och laddat Ner den igen men det funka inte..

Mvh Sara söderberg

#502 Linda :

Sen jag uppdaterade min iPhone så kan jag bara lägga upp en bild i varje blogginlägg. Sen kommer inte fotosymbolen upp. Förut var det en blå kamera längst ner, den är borta nu

#503 Linda :

Sen jag uppdaterade min iPhone så kan jag bara lägga upp en bild i varje blogginlägg. Sen kommer inte fotosymbolen upp. Förut var det en blå kamera längst ner, den är borta nu

#504 Ann-Marie Engström:

Varför kan jag inte längre lägga in bilder i min blogg. Använder numera mobilen då den stationära datorn kraschat.
Mvh Mita

#505 Frida Hövik :

Försökte ta bort en blogg jag använde för något år sedan men den är fortfarande kvar. Står massa förflutet som jag inte längre vill att folk ska se. Så snälla hjälp mig!
Det stog att drt var borttagen men kan firtfarande logga in på den och även söka på den och läsa alla inlägg osv.,

#506 Frida Hövik :

Försökte ta bort en blogg jag använde för något år sedan men den är fortfarande kvar. Står massa förflutet som jag inte längre vill att folk ska se. Så snälla hjälp mig!
Det stog att drt var borttagen men kan firtfarande logga in på den och även söka på den och läsa alla inlägg osv.,

#507 Evelina:

Hej! Jag skulle jätte gjärna vilja ha en blogg här men en fråga bara! När man har skapat en blogg på blogg.se och så ska man söka på den på internet! Då kommer hela bloggen på venster sida och inte i mitten! Varför har ni ändrat till de? Fattar ni vad jag menar? Hoppas jag får ett bra svar!

#508 Edith Bondesson:

Jag kan inte logga in på min blogg för att jag har angett fel mailadress när jag startade den. Hur blev det så?

#509 Karl Sörensen:

Hej. Min statistik för antal läsare har inte uppdaterats de senaste 2 dagarna. Vet ni vad felet kan vara? Mvh Karl

#510 None None:

Hej jag hittar ingen instruktion hur jag gör inlägg och publicerar bilder i mobilversion kan jag köra den vanliga via mobilen eller finns en instruktion?

#511 Ella Sandblom:

I den förra designen för startsidan blogg.se så kunde man tipsa om inlägg som kunde läggas upp där. Kan man inte göra det alls längre?

#512 Frida odfjall:

men det går inte trycka på knappen bilder...det kommer inte upp något. och när jag kopierar en bild och klistrar in och lägger upp så blir det bara som små fyrkantiga gråa...grejer? och hur raderar man ett inlägg..