Applikationsuppdatering
// Kategori: Om bloggtjänsten

Uppdatering 21.00, 3 mars
Ytterligare några fel är rättade, bla de som har med lösenordsskyddad blogg att göra.Det finns fortfarnde ett problem med Länkarna på den publicerade bloggen. Det är också problem med vissa stilmallar. Har du noterat ett sådant problem så gör inga justeringar förrän vi har undersökt vad detta beror på. Mer information följer

Uppdatering 16.00, 3 mars
Publiceringsproblemen är nu åtgärdade. Allt utom publiceringen av Inläggssidan sker nu i "bakgrunden" så att du kan göra annt under tiden som hela bloggen publiceras. Det betyder att det kan ta några minuter innan du ser senaste inlägget i Kategori och Arkiv. Använd F5 för att kontrollera att det är senaste utseendet på sidan. Vi fortsätter nu med att korrigera övriga fel.

Uppdatering 09.27, 2 mars
Systemet är nu uppgraderat. Om sidorna i admin och/eller bloggen inte ser korrekta ut - pröva först med att Uppdatera (sidan), F5 i webbläsaren. Om detta inte hjälper rensa cache-minnet i wbbläsaren Verktyg>Internet-alternativ>Ta bort tillfälliga Internetfiler. Har du något annat problem/felsymptom - kontakta kundservice via Hjälp-funktionen. Vi tar hand om era ärenden i turordning. Mer information kommer under eftermiddagen.

Vi kommer inom kort stänga ner systemet för en efterlängtad versionsuppdatering. Tjänsten kommer därför att stängas ner för att jobbet ska kunna genomföras snabbare.
Vi återkommer med mer information så fort vi har någon och slutligen ett längre inlägg under morgondagen som förklarar alla nya funktioner som den nya versionen innehåller.

/BlogSoft-teamet
Kommentarer (1)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer

#1 Canada Goose Women's CHILLIWACK BOMBER:

Canada Goose Women's CHILLIWACK BOMBER /BlogSoft-teamet