Hej alla bloggare!
// Kategori: Om bloggtjänsten
Vi hoppas att ni alla gillar den nya plattformen och dess utökade funktionalitet. Vi vill informera er om att vi nu uppdaterat våra användarvillkor avseende annonser. Vi kommer att addera till en annonsyta i alla basbloggar. All info hittar du i användarvillkoren.

Ta del av användarvillkoren här.
Kommentarer (62)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer

#1 Sofia:

ta tillbaka topplistorna.. ni ger inte de mindre bloggarna någon chans längre

#2 Linnea:

Vart kommer denna nya annonsyta att vara?

#3 mohammedi:

Jag fattar inte.. vad kommer hända?

#4 LORISSA LOVEBOMB:

Jasså, det hoppas ni. Verkar det som att det är det allmänna uppfattningen om den nya plattformen?

Jag älskar er, blogg.se. Men alltså...!

#5 emma:

Är det bara jag som inte förstår hur man lägger upp videoklipp från youtube längre?

#6 Honi:

Har samma fråga som Linnea, vart kommer denna nya annonsyta att finnas?

#7 Josefin:

Emma: Du tar den nya koden från youtube och klistrar in i html. Jag förstod heller inte först men nu förstår jag :) hoppas det hjälper!

#8 Jenny - ♥LHN♥:

Varför ska ni ha en till reklamruta? Gud vad onödigt! Vart kommer den att vara?

#9 Vera:

Det är ju lite av det bästa att det bara finns 1 reklamruta.. Men inte nu längre.

#10 Frida Söderquist:

nej, jag är verkligen inte nöjd med den nya plattformen allting krånglar och bara jävlas hela tiden, så den är inte bra för fem öre.

#11 Rebecca:

finns ju både för och nackdelar med allt det nya på blogg.se.. men när allt krånglar så suger ju allt! Det fuckar upp designen på bloggen också.. och det går inte att fixa till

#12 Wickie:

Jag saknar fortfarande möjligheten att blogga fån mobilen via sms och mms, det skulle ju fixas, eller?

#13 Nilla:

Bu för mera reklam!...

#14 Retrophilia:

Gillar inte den nya plattformen alls, det har bara krånglat och problemen kvarstår trots att jag lämnat feedback och kontaktat kundtjänst under flera månaders tid!
"bugg i systemet, teknikerna jobbar på att fixa detta"
Hur länge ska man behöva vänta tills allt är fixat??

#15 emma:

nya plattformen är bra och smidig tycker jag.. men det där med en till annons... det tycker jag inte alls om. det bästa med blogg.se är ju att man kan ha en fin design, och att reklamen inte sabbar.... sabbar den nya annonsen utrymmet för en fin design så slutar jag blogga, seriöst !

#16 Matilda:

Jag kan inte heller sms- eller mmsblogga..

#17 Vilja:

Gillar designen på nya plattformen, men funktionen? Nej. Värdelöst. Ingenting fungerar för min del, och då är jag faktiskt inte helt lost bland varken html eller allmänna it-världen.

Det krånglar ju bara, går inte att läsa kommentarer/skriva inlägg just nu till exempel. Vad håller ni på med haha? Och varför har ni tagit bort mest aktiva-listan? Det var ju den som gjorde er unik, möjligheten för små bloggare att synas!

#19 Hilma:

Ni kommer ju göra att oss "småbloggare" blir minder intressanta att titta på och det kommer bli jobbigare att kolla på en blogg med fler annonser som tar onödig platts!
fattar att det är ett sätt att tjäna pengar, men finns det inget annat sätt?
Älskar att blogga, förstör inte det.
Kram!

#20 Sara:

Håller med om att det inte känns allt för bra men en anonsyta till - det är jag inget stort fan av!
Men resten är väl som alltid, alla ser bara fel med det nya i början men vänjer sig! och nästa gång det kommer något nytt så är det helt plötsligt en väldans massa fel på det istället?

Kör hårt! Jag tror på den nya platformen!

#21 Olivia:

Allting krånglar, ta tillbaka allt som var förut.
+ Att nya är skit fullt, tja.

#22 Emelie:

Vart kommer den ligga :(?

#23 Carola:

URDÅLIGT och jävligt FULT! Nya plattformen suger och inget fungerar fortfarande :( DÅLIGT!

#24 Ida:

Halloj!

Jag undrar när det kommer fungera att sms:a/mms:a inlägg igen, det har inte fungerat sen ni gjorde om, många månader sedan alltså... när man alltså sms:ade till ett nummer och det hamnade i ens blogg. Det saknar jag verkligen! Jag har ingen iPhone eller liknande så jag kan inte använda mig av varesig nån app, eller surfa via telefonen. Skulle vara kul med ett svar! Hepp hepp : )

/ Ida som är 27 och inte 65..... ^^

Jag tror att Blogg.se inte vill ha kvar sina bloggare. I så fall skulle de väl lyssna på alla som är så missnöjda?

Har inte hört någon som är helt nöjd med den nya portalen, ändå fortsätter de som om ingenting har hänt. Inte en enda förklaring eller uppdatering om vad som händer på förstasidan vilket man hade kunnat vänta sig.

Dåligt!
Och som sagt, saknar Topplistorna.
Nej, nu slutar jag blogga hos Blogg.se, för de bryr sig inte om oss småbloggare ändå.

#26 Emil:

Ser väldigt många som klagar på blogg.se:s beslut att lägga till en ny annons. Jag blir väldigt irriterad när folk inte förstår att det är ett måste för att bloggen ska fortsätta kunna vara gratis.

Det är inte det att blogg.se inte bryr er om er. "Nej, Gud vad fult, blablabla..." Seriously? Hur många av er läste faktiskt igenom användarvillkoren, som ni f.ö. måste acceptera och förstå eftersom ni nu använder er av blogg.se?

Så länge ni inte betalar för tjänsten så har ni faktiskt inte så mycket att säga. Acceptera det som gäller eller köp PRO!
500 kronor/år är ingenting för reklamfritt + en EGEN domän.

För övrigt så tycker jag den nya plattformen funkar galant. Lite småbuggar här och där, men det är ingenting att klaga över, tycker jag i alla fall!

#27 C:

håller med ovan TYVÄRR. Älskade blogg.se mer än något annat förut men vad händer nu egentligen?

Att ni har uppdaterat reklamen (blog awards) nu så att den är helt jäkla massiv??? Den tar upp från botten till toppen av min webbläsare när man skrollar ner för sidan. Och nu ska ni lägga in ÄNNU MER REKLAM? Ett ord; Oj.

Kommer ihåg när jag kommenterade om att ni borde hyra in någon som kan göra en app utan att det försenas med och fick ett argt mail tillbaka där ni undrade om jag skulle kunna betala för denna någon? Varför skulle jag göra det? Han jobbar inte för mig. Min tanke var att om ni behöver pengar för att betala någon som ska göra en app för er, varför inte ta lite betalt för appen och få in pengar på så vis. Skulle hellre ha betalat för en fungerande app än förseningar och sedan besvikelse när den väl kommer.

När jag startade min nya blogg för en månad sen ville jag ge blogg.se en ny chans. Men nu får det vara nog.
Vill inte annat just nu än att byta från blogg.se. Vill ju såklart ta med mig inläggen, så fort "från blogg.se till wordpress"-tjänsten öppnar igen då ska jag äntligen byta.

Tack och hej snart dåra blogg.se
tack för 2 bra år och ett sämre

#28 C:

okdokdok ursäkta mina sjuka humörsvängningar... så dåligt är det inte! eller ganska dåligt men vatusan, gillar blogg.se's css och html iaf hehe

Antar att man inte kan vara arg på blogg.se om man inte har PRO...?

Men vet inte, det är så mycket funktioner som fattas för att man ska vara helt nöjd med blogg.se och då har man liksom ingen lust att satsa på PRO när man inte är helt nöjd med bloggverktyget

Tycker kommunikationen är så dålig mellan blogg.se och användare också. Det känns som att ni inte har en aning om vad vi saknar för funktioner, vad som buggar så mycket att man inte orkar, osv osv..

men vatusan klagar jag på? det är ju bara att byta??
antar att jag klagar för att jag vill stanna och försöker bara berätta för er vad som skulle få mig att göra det.
Ledsen för aggressiviteten

#29 mAria:

1 Jag saknar Hjälpfunktionen. 2 Jag hittar inget räkneverk för antalet inlägg jag gjort. 3 Jag saknar funktioner som fanns förr, jag hittar inte bra i html-kod. 4 Nej det är inte snyggare och inte smidigare. 5. Reklam stör.

#30 Emil:

Svar till #29:
1. Hjälpfunktionen finns på en orange knapp som heter "Feedback" inne på ditt konto.
2. Klicka på "Arkiv" och kolla längst ner på sidan.
3. Om man inte kan HTML-kod så kan man kolla på Internet. Finns massor av gratis "tutorials" och sånt. :)

#31 Jonnié Jonsson:

Har man inte Pro så tycker jag nog inte att man har rätt att gnälla på detta viset, fattar väl vem som helst att det inte är gratis att driva en bloggplattform med tusentals bloggar.

Köp PRO och sluta gnäll

#32 Anonym:

MMS blogg för oss som inte har iphone TACK!

#33 Anna:

Bara strul ju...

#34 sanna:

Äh vad alla är negativa :D Tycker inte det är något fel med allt det nya, jag gillar det :) Och stör man sig på att det är en till reklam ruta kan man väll uppgradera till Pro och betala en liten slant för att slippa om det nu är så jobbigt :) Men innan ni klagar så mkt så ta en titt på övriga bloggportaler där hela bloggarna är täckta med reklam som inte går att få bort!!!

#35 Julias Ink - Hormonpreggot :

Fruktansvärt dåligt av er! Inte nog med att appen på varken mobil eller Ipad har fungerat som det ska på månader & nu detta.. Allt för pengarna & skiter i era trogna bloggare. Riktigt dåligt av er blogg.se

#36 ANGELICA.BLOGG.SE:

Jag undrar lite hur ni kan sitta och klaga på allting när ni inte ens vet VART reklamrutan ska komma upp? Kommer den upp högst upp på alla bloggar, ja - då byter jag. Men kommer den ligga någonstans där det ser någorlunda okej ut, varför klaga?

Varför klaga, innan ni ens sett resultatet?

(Med denna kommentar menar jag endast den nya annonsgrjeen)

#37 johanna:

Jag tycker ni borde uppdatera appen som man använder via iphonen! Den är långsam och bilduppladdningen är sådär. Sen kan man bara godkänna kommentarer, inte svara på dom elelr radera dom. Något att ordna kanske?

Ananrs är jag ganska nöjd med nya plattformen, problemen blir mindre och mindre (tack och lov) och den är snygg :)

#38 Kärlek och politik:

När kommer sms- och mms-inlägg fungera igen? En funktion vi har saknat länge nu.

Undrar också om ni har planer på att göra det möjligt att blogga via Ipad (inkl. med bilder)

#39 Fatma:

Ni har förlorat en hel del trogna användare på grund av den nya plattformen som verkligen krånglar 90% av tiden. Och att addera ännu en reklamruta på bloggarna är verkligen ingen klok idé om ni vill behålla de användare som stannade kvar.

Kommer troligen byta jag också. Besviken.

#40 Pelin:

This is bullshit.

#41 Frida:

Saknar alla olika kategorier.. Nu syns BARA de största bloggarna:(

#42 Stina Petersson - FiSHMAS:

Jag har ett problem med mina kategorier, om man döper om dom så blir inläggen som låg i just den kategorin man döpte om, dom blir "kategorilösa" och "svävar runt"... Är det någon som upplevt samma, eller förstår vad min knasiga text vill få fram?

#43 Fanzy:

Asså... Varför mer reklamrutor? Det var väl bra som det var innan? Eller? :O SEN SÅ VILL JAG FRÅGA EN SAK! Om ni har Simple Black förstår ni nog vad jag menar, när jag bytte tema till den så gick jag in på bloggen o så, men då var allt helt inzoomat! Bara jag som har upplevt det?

#44 Jennilie:

Jag måste säga att jag älskar nya blogg.se. Ja, det har varit väldigt mycket strul och under några veckor kunde jag knappt ladda upp bilder och allt bara hackade. Men nu fungerar det perfekt för mig och jag gillar det 100 gånger mer än gamla blogg.se. Det är många av de nya funktionerna som jag verkligen tycker är behövliga och bra att de finns nu. Det är dock en grej jag inte gillar; Ibland svarar jag på en kommentar genom att trycka på svara och det ser bra ut. Men om jag sedan ser att jag skrivit fel eller så så går det inte att ta bort mitt svar eller redigera det, det vill jag kunna göra. Men förutom det, tummarna upp! Och gällande det här med reklamen så tycker jag att de beror på var de sätter den så jag vill/kan inte uttala mig om det än känner jag.

#45 Foto - EmoSuss:

Alltså jag förstår om ni vill ha intäkter och därför väljer att ha mer reklam på våra bloggar men ajg har valt blogg.se av en anledning. Jag gillade det som det var förr och UTAN all störande reklam. Jag gillar det inte alls.

Tycker också att ni ska tillbaka topplistorna som de var förr, jag vill gärna hitta nya bloggar. Försök också att inte snöa in er på "mode" och inredning, det finns så GALET MYCKET andra bra bloggar. Där man lär sig något, där man får chans att utvecklas. Som jag läste längre upp: Ni ger inte de mindre bloggarna en chans längre att synas.

Jag har alltid älskat blogg.se men nu går det bara neråt tycker jag.

#46 Rovie:

Det går bara komma till style inte sin egen blogg. När man klickar på den röda fliken öpnnas modebloggar.
Vad är det här.

Lägger snart ner allt.

#47 Madame Hoffa-Tävla om goodiebag:

Stina: Jag har samma problem som du. Mina inlägg under kategorierna försvinner.

C: Håller med dig. Vill helst stanna på Blogg.se men det är inte roligt när det krånglar hela tiden.

Blogg.se: Nu när ni läser dessa kommentarer, där faktiskt merparten är missnöjda med nya portalen, är det inte dags att ni går ut med en offentlig ursäkt eller förklaring snart då?
Ett kort inlägg på första sidan om vad som händer, när sms:inläggen kommer tillbaka, om ni ska ta tillbaka topplistan, osv. kanske ge bloggarna en chans att ställa frågor och faktiskt få svar, för det får man ju inte på Feedbacken.

Tycker det är dags at ni tar ert ansvar om ni vill ha kvar bloggarna.

#48 Anonym:

Hej
Funkar blogg.se med marsedit? Någon som provat?

#49 Anonym:

Fungerar blogg.se med Marsedit och har någon testat det?

#50 sabina:

Är det någon annan än jag som har problem med bloggen sen den flyttades till nya plattformen?
Hos mig kan man kommentera efter att ha klickat på kommentera, gå tillbaka, klicka igen ca fem gånger innan man ens kommer till sidan.
Och oftast så tar det låååång tid innan man kommer in på en viss kategori eller kommentarssidan.
Har ni andra samma problem?

#51 sara:

Hej!!
ja vart jätte kär i din barnvagn.. undrar om du kunde sms mig en bild på vagnen??
mvh sara

#52 Mamma med tvist:

Har PRO och det funkar alldeles utmärkt, sen kan inte allt flyta smidigt på en gång när man modifierar något!
Men över lag är det mesta lite bättre, saknar fortfarande att sms/mms blogga, har appen, men den är seg!

#53 Tokyo - Love:

Vad har hänt med de olika kategorierna på framsidan? Saknar mat och foto!

#54 Hanna:

Då jag har PRO, så störs jag inte av reklam på min egen blogg men det som stör mig då jag går in på blogg.se's nya plattform genom min IPhone, är att allt är hoptryckt och konstigt.

Sen är det problem att kunna logga in, då man inte kan klicka på inloggningsknappen eller skriva in lösenordet som tidigare. Dessa har skjutsats ned och ligger nästan på ett inlägg. Så därför får man ta det bökigare sättet för att lyckas komma in på sin blogg.

Varför inte använda appen då, undrar säkert ni? Appen har inte den standard enligt mig, för det går inte:

1. Länka
2. Välja var man vill ha bilden
3. Välja om man vill delvis tex ha fet eller kursiv text
4. Spara i utkast
5. Ändra i texten, om man tex ser att det blivit fel
6. Svara på kommentarer

Sen är appen helt vit då man öppnar den, så man ser inte vad andra bloggar har skrivit för något. Vilket är väl en del av appen, eller? Ibland kraschar appen mitt i allt och det man höll på med sparas ju inte precis.

Sen undrar även jag var de olika kategorierna tog vägen? Jag hade hoppas på fler kategorier men nu finns det ingen. Sen är det väl inte bara mode som bör lyftas fram, även andra kategorier. Tex hälsa, mat, personliga bloggar, teknik, film...

Även om jag är kvinna, så är inte jag intresserad av just mode - jag är snarare intresserad av teknik och diskussioner av olika slag.

Bortsett från allt detta ovan, så är blogg.se en bra plattform. Som kan bli bättre. Eller så går ni tillbaka till ursprunget, som ni hade för nått år sedan - då hade iallafall jag inget att påpeka att något var fel.

#55 Bet 365:

lzglcjogp, Coates bet 365, BQQFzVf, [url=http://iloveinstyler.com/]Bet 365 bet[/url], FdxEPDO, http://iloveinstyler.com/ Bet365, HWAPMVL.

#56 Hanna:

Ni vet väl om att appen kraschar då man försöker öppna den? Vad man än gör, så går det inte komma in. Jag har provat att ta bort appen och ladda ned den igen. Nope. Funkar inte!

Något ni titta över? Mer info till oss bloggare vore ju trevligt :)

#57 Rebecka Flinkfelt:

Blogg appen fungerar inte. jag har prövat ta bort den och laddat ner den, flera gånger.. Men den fungerar fortfarande inte.. varför?

tacksam för svar :)

#58 Rebecka Flinkfelt:

Blogg appen fungerar inte. jag har prövat ta bort den och laddat ner den, flera gånger.. Men den fungerar fortfarande inte.. varför?

tacksam för svar :)

#59 K H:

Som en kommentar, kanske fundera på aktiva listan ta tillbaka

#60 Adila:

Vet nån här hur man tar bort bloggen? snälla hjälp?

#61 belajar seo blogspot:

Har samma fråga som Linnea, vart kommer denna nya annonsyta att finnas

#62 belajar seo blogspot:

Har samma fråga som Linnea, vart kommer denna nya annonsyta att finnas