Mest lästa blogginläggen senaste veckan
// Kategori: Om bloggtjänsten
Vad har hänt den senaste veckan här på Blogg.se? Jättemycket. Vi har tagit fram några av de mest populära inläggen och buntat ihop dem här nedan. Det är allt från en härlig graviditetshistoria, hur en Bonde söker fru-deltagare får en uppenbarelse och hur du virkar haj. Med andra ord: Om du inte redan har läst dessa inlägg: Gört.  
 
Ett mycket populärt inlägg är detta där Johanna berättar att trots sjukdom har hon äntligen blivit gravid – efter tre IVF-behandlingar. Stort grattis. Johanna kanske ni har läst om tidigare i Blondinbellas blogg, hon var nämligen bloggdrottningens bröllopskoordinator.  
 
Det var även många som kikade in i Fridas blogg för att få reda på hur hon gör sitt favvogodis – sura hallonremmar. Perfekt gå bort-present eller ett kul inslag bland julgodiset. Receptet hittar du här
 
Ett annat uppskattat blogginlägg kommer från En blommig tekopp, ja ni vet hon som skrev om American Apparels osköna reklambilder där killarna var en smula mer påklädda än tjejerna. Denna gång är det Bonde söker fru-deltagaren Jonathan som är i fokus. Han fick en uppenbarelse i veckans avsnitt. Läs om det här
Ett annat populärt inlägg i jämställdhetsanda är detta. Trots att inlägget skrevs för flera veckor sedan så placerar det sig fortfarande högt upp på vår klicktopp. 
 
Denna vecka drog även flertal julkalender igång. Trendenser har en kalender, Linda Blom kör sin julkalender för sjunde året i rad, Epic Faiil har en adventskalender och så vill vi ju gärna slå oss lite på bröstet och säga att vår lilla julkalender också har fått uppskattning. 
 
Suzanne visade hur man gör hemmagjord Noblesse. Inglägget var en riktig klickraket. Tydligen är det många som delar vår förkärlek till detta tunna och ack så delikata chokladfarn med krisp.
 
Evah är 23 år och nykterist, varför hon inte dricker alkohol berättar hon här. Detta inlägg tyckte många läsare om. 
 
Emma skrev ett uppmärksammat inlägg vid namn "är jag en pojke eller flicka?". Läs det här  
 
 
"När kommer barn nummer två"? Linda Blom skrev om hur det är att bli påhoppad av en främling som promt insisterar på att man inte ska vänta med barn nummer två. De ska bara ha några år mellan sig. Det är det bästa. Att behöva försvara sig är inte alltid kul i denna situation, men om man har varit ofrivilligt barnlös under en längre tid så slår det ännu hårdare. 
 
Ni har väl inte missat Livet i pastells härliga inlägg om hur du virkar dina egna hajtofflor? Låter kanske galet, men de är ju ruskigt söta. Vem vill inte stoppa ner fötterna i dessa hajgap? Perfekt julklapp om du har lite tålamod och tid att göra dessa i tid till jul.    
Kommentarer (0)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: